Den niende udgave af den internationale tech-konference IoT Week i Aarhus, der dermed sætter deltagerrekord. Ifølge kongreschef i VisitAarhus, Allan Tambo Christiansen, er deltager-successen dog først og fremmest et udtryk for den styrkeposition, Aarhus de senere år har indtaget som kongresby:

 ”Der er ingen tvivl om, at Aarhus har markeret sig som topdestinationen på den internationale konferencescene. Aarhus har en kompakt og kulturel bymidte med unikke konferencefaciliteter, kendte attraktioner og flot gastronomi, og kombinationen er populær. Desuden hersker der en helt særlig samarbejdsånd, der giver kapacitet til at tiltrække og facilitere prestige-konferencer som IoT Week, og som medvirker til at skubbe Aarhus frem som førende på IoT- og Smart City-området,” siger han.

Det var samarbejde mellem Aarhus Universitet, it-forum og VisitAarhus, der i første omgang sikrede Aarhus værtskabet for IoT Week 2019. Og opbakningen er massiv. Således har den niende udgave af IoT Week fået større opbakning end alle foudgående IoT Weeks tilsammen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne