Den niende udgave af den internationale tech-konference IoT Week i Aarhus, der dermed sætter deltagerrekord. Ifølge kongreschef i VisitAarhus, Allan Tambo Christiansen, er deltager-successen dog først og fremmest et udtryk for den styrkeposition, Aarhus de senere år har indtaget som kongresby:

 ”Der er ingen tvivl om, at Aarhus har markeret sig som topdestinationen på den internationale konferencescene. Aarhus har en kompakt og kulturel bymidte med unikke konferencefaciliteter, kendte attraktioner og flot gastronomi, og kombinationen er populær. Desuden hersker der en helt særlig samarbejdsånd, der giver kapacitet til at tiltrække og facilitere prestige-konferencer som IoT Week, og som medvirker til at skubbe Aarhus frem som førende på IoT- og Smart City-området,” siger han.

Det var samarbejde mellem Aarhus Universitet, it-forum og VisitAarhus, der i første omgang sikrede Aarhus værtskabet for IoT Week 2019. Og opbakningen er massiv. Således har den niende udgave af IoT Week fået større opbakning end alle foudgående IoT Weeks tilsammen.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nye tal for de kommende destinationsselskaber

Destinationsselskaberne skal være til at udvikle de lokale destinationer, så Danmark kan være med i den internationale konkurrence om turisterne. For selvom de udenlandske overnatninger i Danmark steg med 3,4 pct. fra 2017 til 2018, går det endnu bedre i en række af de lande, vi normalt sammenligner os med. Både Sverige, Nederlandene, Tyskland og Irland har oplevet en højere vækst end Danmark.

Aarhus kåret som en af verdens nye favoritdestinationer i 2020

Det internationale rejsemedie Travel Lemming og en jury af verdens førende rejsebloggere har netop hædret Aarhusregionen med ’Emerging Destination Award 2020’, og dermed rykker Aarhus ind på en attraktiv liste over 30 nye rejsemål i hele verden, som rejsende anbefales at besøge i 2020.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne