Den niende udgave af den internationale tech-konference IoT Week i Aarhus, der dermed sætter deltagerrekord. Ifølge kongreschef i VisitAarhus, Allan Tambo Christiansen, er deltager-successen dog først og fremmest et udtryk for den styrkeposition, Aarhus de senere år har indtaget som kongresby:

 ”Der er ingen tvivl om, at Aarhus har markeret sig som topdestinationen på den internationale konferencescene. Aarhus har en kompakt og kulturel bymidte med unikke konferencefaciliteter, kendte attraktioner og flot gastronomi, og kombinationen er populær. Desuden hersker der en helt særlig samarbejdsånd, der giver kapacitet til at tiltrække og facilitere prestige-konferencer som IoT Week, og som medvirker til at skubbe Aarhus frem som førende på IoT- og Smart City-området,” siger han.

Det var samarbejde mellem Aarhus Universitet, it-forum og VisitAarhus, der i første omgang sikrede Aarhus værtskabet for IoT Week 2019. Og opbakningen er massiv. Således har den niende udgave af IoT Week fået større opbakning end alle foudgående IoT Weeks tilsammen.

Turismefremme

De offentlige investeringer på ca. 650 mio. kr. om året i dansk turisme skal bruges mere effektivt. Samtidig skal der mere fart på digitaliseringen - både for at styrke virksomhedernes drift og forbedre servicen over for turisterne.

Pensionisternes feriebudget vokser

De ældre har fået flere penge mellem hænderne. Blandt andet fordi de har større pensionsopsparinger end tidligere.
Sådan lød forklaringen fra HORESTAs adm. direktør, Katia K. Østergaard, da hun tirsdag morgen forklarede til TV2/News, hvorfor pensionisternes feriebudget er steget med 34 procent på ti år.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne