Den niende udgave af den internationale tech-konference IoT Week i Aarhus, der dermed sætter deltagerrekord. Ifølge kongreschef i VisitAarhus, Allan Tambo Christiansen, er deltager-successen dog først og fremmest et udtryk for den styrkeposition, Aarhus de senere år har indtaget som kongresby:

 ”Der er ingen tvivl om, at Aarhus har markeret sig som topdestinationen på den internationale konferencescene. Aarhus har en kompakt og kulturel bymidte med unikke konferencefaciliteter, kendte attraktioner og flot gastronomi, og kombinationen er populær. Desuden hersker der en helt særlig samarbejdsånd, der giver kapacitet til at tiltrække og facilitere prestige-konferencer som IoT Week, og som medvirker til at skubbe Aarhus frem som førende på IoT- og Smart City-området,” siger han.

Det var samarbejde mellem Aarhus Universitet, it-forum og VisitAarhus, der i første omgang sikrede Aarhus værtskabet for IoT Week 2019. Og opbakningen er massiv. Således har den niende udgave af IoT Week fået større opbakning end alle foudgående IoT Weeks tilsammen.

Stor rekrutteringsdag hos Radisson RED Aarhus

I slutningen af første kvartal får Radisson RED danmarkspremiere, når det internationale livsstilshotel-brand åbner i Aarhus. Hotellet er det første af sin slags i hele Norden.

VisitHerning: ”Kan turisme, vækst og bæredygtighed gå hånd i hånd?”

Erhvervsminister Simon Kollerup (S) har netop igangsat processen med at udarbejde en ny turismepolitisk strategi med fokus på, at den fortsatte vækst i turismen skal ske på en bæredygtig måde, skriver Herning Folkeblad. Strategien forventes at kunne offentliggøres primo 2021. Ambitionen er, at Danmark skal være en af verdens mest bæredygtige turistdestinationer.

Her er Nordens største lufthavne - ét land dykker

Trods en opbremsning i væksten er Københavns Lufthavn fortsat den største i Norden. Lufthavnen i Kastrup havde godt 30,2 mio. rejsende sidste år og topper listen over de største nordiske lufthavne med solid afstand til Oslo og Stockholm, skriver Finans.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne