Den niende udgave af den internationale tech-konference IoT Week i Aarhus, der dermed sætter deltagerrekord. Ifølge kongreschef i VisitAarhus, Allan Tambo Christiansen, er deltager-successen dog først og fremmest et udtryk for den styrkeposition, Aarhus de senere år har indtaget som kongresby:

 ”Der er ingen tvivl om, at Aarhus har markeret sig som topdestinationen på den internationale konferencescene. Aarhus har en kompakt og kulturel bymidte med unikke konferencefaciliteter, kendte attraktioner og flot gastronomi, og kombinationen er populær. Desuden hersker der en helt særlig samarbejdsånd, der giver kapacitet til at tiltrække og facilitere prestige-konferencer som IoT Week, og som medvirker til at skubbe Aarhus frem som førende på IoT- og Smart City-området,” siger han.

Det var samarbejde mellem Aarhus Universitet, it-forum og VisitAarhus, der i første omgang sikrede Aarhus værtskabet for IoT Week 2019. Og opbakningen er massiv. Således har den niende udgave af IoT Week fået større opbakning end alle foudgående IoT Weeks tilsammen.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Bæredygtighed: Hvem viser vejen i erhvervet?

Alle virksomheder i branchen tænker i dag bæredygtighed ind i de daglige rutiner - fra den største hotelkæde til den mindste restaurant. Men hvordan inspirerer vi som branche hinanden til at tage de næste skridt på en måde, der passer naturligt ind i den overordnede strategi eller den daglige drift?

Konceptet holdt ikke: Stor kinesisk restaurant lukker i Aarhus

Den kinesiske restaurant-succes i Skanderborg, Rong Yu, prøvede i Aarhus. Men den gik ikke. I starten af januar åbnede den kinesiske restaurant Rong Yu, hvis ejere Wei Wei Zhou og Hong Tao Song i forvejen driver en stor kinesisk restaurant med samme navn og med plads til godt 200 gæster i Skanderborg.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne