Nu er dørene åbnet, der er opnået bevilling og tilladelse til udeservering hos Enoma i Carlsbergbyen. Virksomheden er importør af vindispensere og har etableret et showroom, hvor folk kan prøve maskinerne, der er fyldt op med gode vine i lækre rammer overfor Søndermarken.

”Med den placering er det oplagt at åbne dørene og tilbyde forbipasserende at prøve vindispenserne og nyde et glas vin i solen udenfor.”, siger Ulrik Bjørn, der etablerede Enoma for kun et halvt år siden.

Gæster hos Enoma får et winecard, hvormed gæsterne kan betjene sig selv fra dispenserne. Gæsterne kan tappe små smagsprøver eller hele glas og afregner til sidst efter forbrug. Fordi vinene bevares i dispenserne, er der intet spild, så priserne kan holdes nede på et fornuftigt niveau.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Lars Seier køber Café Dan Turéll

Café Dan Turéll er blevet købt af en af Danmarks rigeste. Der er tale om milliardæren og stifter af Saxo Bank Lars Seier, skriver MigOgKbh.dk.

Ny café i Aarhus satser på det skæve måltid

Det er ikke de traditionelle morgen- og frokostretter, der er på kortet hos den nye café Hamanns, Emma 1990, der slog dørene op i Aarhus den 19. august. Og det er helt bevidst, skriver SmagAarhus.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne