Nu er dørene åbnet, der er opnået bevilling og tilladelse til udeservering hos Enoma i Carlsbergbyen. Virksomheden er importør af vindispensere og har etableret et showroom, hvor folk kan prøve maskinerne, der er fyldt op med gode vine i lækre rammer overfor Søndermarken.

”Med den placering er det oplagt at åbne dørene og tilbyde forbipasserende at prøve vindispenserne og nyde et glas vin i solen udenfor.”, siger Ulrik Bjørn, der etablerede Enoma for kun et halvt år siden.

Gæster hos Enoma får et winecard, hvormed gæsterne kan betjene sig selv fra dispenserne. Gæsterne kan tappe små smagsprøver eller hele glas og afregner til sidst efter forbrug. Fordi vinene bevares i dispenserne, er der intet spild, så priserne kan holdes nede på et fornuftigt niveau.

Har du fået læst?

Aarhus’ bedste spisesteder skal kåres

Mediet i Smag Aarhus har igen sat sig for at finde de bedste spisesteder og smagsoplevelser i byen. Der vil blive kåret vindere af Smagprisen 2018 i hele syv kategorier.

Krav: Nu skal cafeer og restauranter have digitale kasseapparater

Hvordan sikrer man sig, at der sker korrekt indbetaling af moms og skatter hos cafeer, pizzariaer og restauranter m.fl.? Samtlige partier i Folketinget mener, at et krav om digitale kasseapparater er en del af løsningen. Derfor skal i alt 12.500 virksomheder indenfor syv brancher anskaffe sig digitale løsninger inden 2024, hvis de ikke allerede har det.

Danskerne går oftere på café end restaurant

Restaurant, diskotek, pizzeria, café eller kaffebar m.m. Mulighederne er mange, når danskerne opsøger restauranterhvervet for at få stillet sulten eller slukket tørsten. HORESTA har analyseret danskernes udespisevaner, og tallene viser, at caféer er den mest populære kategori. I 2017 rundede danskerne 60 mio. cafébesøg.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne