Thilde Gilling Andersen er netop vendt hjem fra Chicago, hvor hun har været på Band of Bohemia, som er en Michelinrestaurant med fokus på øl. Hun har tidligere været køkkenchef på Kolonihagen Frognar i Oslo og har været med til at åbne Kompasset i Nyhavn. Nu overtager hun køkkenet på Nyborg Destilleri, skriver Fyns.dk.

”Jeg er udlært i København med rødder i det franske køkken. Min tilgang er en tvist på gamle franske og danske retter. Der er mange af mine retter, der rent udseendemæssigt kan ligne noget fra Japan. Jeg kan godt lide at holde det simpelt og æstetisk. Jeg går lidt efter det italienske princip med, at der ikke skal være for mange ingredienser. Til gengæld skal de være gode”, siger Thilde Gilling Andersen og fortsætter.

Mange af de steder, hvor Thilde har arbejdet tidligere, har som Nyborg Destilleri alle haft en stærk økologisk profil. Det kan dog give visse udfordringer, når man også vil bruge lokale råvarer.

Dansk restaurant blandt verdens bedste

Michelin-guidens stjernestøv er eftertragtet blandt verdens bedste restauranter, men det er kun den absolutte gastronomiske elite, som finder vej til World’s 50 Best Restaurants. Efter tirsdag aftens prisuddeling står det klar, at Geranium igen i år er med i dette fine selskab.

Læserne har talt: Her er Aarhus’ bedste spisesteder

I samarbejde med JP Aarhus og HORESTA uddelte SmagAarhus.dk for første gang på Smag Aarhus Smagprisen i syv kategorier. Mere end 1.000 læsere stemte om, hvem der skulle i finalen i kategorierne, og nu har over 4.800 læsere stemt på vinderne.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne