Thilde Gilling Andersen er netop vendt hjem fra Chicago, hvor hun har været på Band of Bohemia, som er en Michelinrestaurant med fokus på øl. Hun har tidligere været køkkenchef på Kolonihagen Frognar i Oslo og har været med til at åbne Kompasset i Nyhavn. Nu overtager hun køkkenet på Nyborg Destilleri, skriver Fyns.dk.

”Jeg er udlært i København med rødder i det franske køkken. Min tilgang er en tvist på gamle franske og danske retter. Der er mange af mine retter, der rent udseendemæssigt kan ligne noget fra Japan. Jeg kan godt lide at holde det simpelt og æstetisk. Jeg går lidt efter det italienske princip med, at der ikke skal være for mange ingredienser. Til gengæld skal de være gode”, siger Thilde Gilling Andersen og fortsætter.

Mange af de steder, hvor Thilde har arbejdet tidligere, har som Nyborg Destilleri alle haft en stærk økologisk profil. Det kan dog give visse udfordringer, når man også vil bruge lokale råvarer.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Drama afgjorde DM i Østersåbning 2019 på Mors

Det var ikke kun østersknivene og champagnesablerne, som var skarpe lørdag. Det var vinderne også, som nu kan kalde sig danmarksmestre efter at have dystet blandt landets bedste indenfor disciplinerne: Østersåbning, Champagnesabling og Østersgastronomi.

Flot overskud på Munkebo Kro

Regnskabet hos Munkebro Kro viser et lille fald, skriver Fyens.dk. Overskuddet er reduceret fra 1,3 millioner kroner til 981.954 kroner før skat.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne