Hvert år på denne tid valfarter rigtig mange mennesker til Bornholm. Nogle gør det for at deltage i Folkemødet, mens andre tager af sted for at overvære en af Danmarks største kokkekonkurrencer. Hele den kommende weekend er nemlig centreret omkring kokkekonkurrencen ”Sol over Gudhjem”. Her dyster fire topkokke mod hinanden om at lave den bedste forret og den bedste hovedret, skriver Copenhagenfood.dk.

Deltagerne i år er Dak Wichangoen (Restaurant Kiin Kiin -og vinder 2018), Annika Madsen (Restaurant Roxie), Claus Henriksen (Dragsholm Slot) og Gabriel Hedlund (Vollmers).

Og som om det ikke var nok, så er der også en dessertkonkurrence. Her er det Brian Mark (Søllerød Kro og vinder i 2018), Daniel Kruse (Det Røde Pakhus) og Mikael Munk (MeMu), der skal konkurrere.

Restaurant udvider: Københavnerspisested har fået ny vin -og madbar

På Christianshavn ligger der allerede en vin-og madbar. Den hedder Nærvær. ”Nærvær” er en reference til den stemning, som vi ønsker at genskabe, når man er sammen med sine venner eller familie. Ikke bare fysisk, men også i hjertet, fortæller Danny Diduch, der er stifter og indehaver af Nærvær til MigOgKbh.dk.

Kendt kok konsulent på den nye restaurant

I erkendelse af at restaurationsdrift ikke hører til spidskompetencerne på museet, så har Holmegaard Værk fået en af dansk madverdens store navne Torben Klitbo ind som konsulent på restauranten, skriver Sjællandske.

3F og HORESTA støtter karantæne ved svindel med kinesiske kokke

Der skal være mulighed for at give karantæner til virksomheder, der ansætter illegal arbejdskraft eller udnytter den såkaldte beløbsgrænse, der tillader virksomheder at indhente arbejdskraft fra lande uden for EU ved en månedsløn på 35.582 kroner eller derover. Sådan lyder det nu fra både fagforbundet 3F og HORESTA i Fagbladet 3F.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne