Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Hvert år på denne tid valfarter rigtig mange mennesker til Bornholm. Nogle gør det for at deltage i Folkemødet, mens andre tager af sted for at overvære en af Danmarks største kokkekonkurrencer. Hele den kommende weekend er nemlig centreret omkring kokkekonkurrencen ”Sol over Gudhjem”. Her dyster fire topkokke mod hinanden om at lave den bedste forret og den bedste hovedret, skriver Copenhagenfood.dk.

Deltagerne i år er Dak Wichangoen (Restaurant Kiin Kiin -og vinder 2018), Annika Madsen (Restaurant Roxie), Claus Henriksen (Dragsholm Slot) og Gabriel Hedlund (Vollmers).

Og som om det ikke var nok, så er der også en dessertkonkurrence. Her er det Brian Mark (Søllerød Kro og vinder i 2018), Daniel Kruse (Det Røde Pakhus) og Mikael Munk (MeMu), der skal konkurrere.

Stjernekok forlader Søllerød Kro efter 12 år

Køkkenchef Brian Mark Hansen stopper ved årsskiftet for at forfølge nye ambitioner. Han har endnu ikke besluttet, hvad fremtiden bringer, men ønsker at forblive i hovedstadsområdet.

Norrlyst-koncernen indtager scenen til HORESTA Årsdag 2025

Når HORESTA den 30. oktober samler branchen i Øksnehallen til HORESTA Årsdag 2025, er restauratør og stifter af Norrlyst-koncernen, Bjarke Just Nielsen, blandt oplægsholderne. Han vil fortælle om, hvordan Norrlyst på få år har skabt en solid forretning ved at gentænke måden at drive restaurant på.

Log ind