Det bliver en række af landets dygtigste kokke, der skal dyste mod hinanden om at blive den bedste fortolker af fynske råvarer til Schiøtzprisen 2019.

De to foregående års vinder Stefano Foschi skal igen forsøge at forsvare titlen. Og det ser ud til at han får kamp til stregen, når han skal konkurrere mod Rasmus Bermann fra Alchemist, Rune Sørensen fra Restaurant Hærværk, Bjarke Jeppesen fra Hotel Hesselet og Emil Rask Bahr fra Sdr. Bjert Kro.

“Det er fedt at se, hvordan Schiøtzprisen er gået fra at være en lokal konkurrence for fynske restauranter til at være en ambitiøs konkurrence på nationalt plan, hvor dygtige kokke hylder det fynske terroir og de fantastiske fynske råvarer. Og selvom konkurrencen bliver mere og mere intens, så går jeg selvfølgelig efter at vinde for 3. år i træk”, siger Stefano Foschi fra Restaurant Fynboen.

Mere information om Schiøtzprisen kan findes her.

Magnus træner til VM for kokkeelever

Mens de fleste har brugt sommeren på at holde fri og slappe af, så har Magnus Rosendahl den seneste måned trænet intenst i at lave mad, skriver TV2 Øst.

Hotel leder stadig efter den rette forpagter

Hvem skal forpagte det nyrenoverede Glamsbjerg Hotel? Det er det store ubesvarede, lokale spørgsmål og benspænd, som stadig ikke er besvaret. Men et svar er formentlig snart på vej, skal man tro ejeren af huset Jens Poulsen, skriver Fyens Stiftstidende.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne