Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Det bliver en række af landets dygtigste kokke, der skal dyste mod hinanden om at blive den bedste fortolker af fynske råvarer til Schiøtzprisen 2019.
De to foregående års vinder Stefano Foschi skal igen forsøge at forsvare titlen. Og det ser ud til at han får kamp til stregen, når han skal konkurrere mod Rasmus Bermann fra Alchemist, Rune Sørensen fra Restaurant Hærværk, Bjarke Jeppesen fra Hotel Hesselet og Emil Rask Bahr fra Sdr. Bjert Kro.
“Det er fedt at se, hvordan Schiøtzprisen er gået fra at være en lokal konkurrence for fynske restauranter til at være en ambitiøs konkurrence på nationalt plan, hvor dygtige kokke hylder det fynske terroir og de fantastiske fynske råvarer. Og selvom konkurrencen bliver mere og mere intens, så går jeg selvfølgelig efter at vinde for 3. år i træk”, siger Stefano Foschi fra Restaurant Fynboen.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA Play: HimmerLand - Klar til fremtiden
03-07-2025
-
Hvornår er en medarbejder handicappet?
03-07-2025
-
Nyhedsbrevet går på sommerferie – lidt i hvert fald
03-07-2025
PRESSEKLIP
-
Noma planlægger pop up-eventyr i Los Angeles i 2026
03-07-2025
-
Tidligere Årets Kok bliver ny gastronomisk chef på Hotel Alsik
03-07-2025
-
VisitDenmark satser bredere: Udvider markedsføring til 14 lande
03-07-2025
-
Ny rekrutteringsaftale vækker optimisme på overenskomstdækkede hoteller
03-07-2025
-
Danske hoteller inviteres med i søgsmål mod Booking.com
03-07-2025
-
Subway ruller nye restauranter ud i danske storcentre
03-07-2025
-
Ny adm. direktør skal styrke Meyers’ bundlinje
03-07-2025
-
Campingkæde udvider med femstjernet plads i Bayern
03-07-2025
-
Dragsholm Slot lander endnu et år med millionunderskud
03-07-2025