Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Villa Copenhagen, som åbner i den gamle postcentral i København i foråret 2020, har netop ansat en af Tore Gustafsson til at stå i spidsen for hotellets gastronomiske oplevelsesunivers. Han har siden 2011 været køkkenchef på Paté Paté.
”Som ambitiøs kok er muligheden for at forme det gastronomiske univers på et hotel som Villa Copenhagen et drømmejob. Her er ikke bare tale om én restaurant. Vi skal skabe en rød tråd, der forbinder alle spisestederne på hotellet, samtidig skal vi turde udfordre, dyrke kontrasterne og arbejde med respekt for råvarer, dyr og mennesker. Det er et ambitiøst projekt, men også vildt fedt at få lov til at bringe til live” lyder det fra Tore Gustafsson.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA satte fokus på arbejdsmiljø på TV2 News
21-12-2025
-
HORESTA Play: Sovino Brands deler erfaringer med at optimere betalingsløsning
21-12-2025
-
Restaurationsbranchen viser styrke i 2025 trods pres på økonomien
21-12-2025
-
Beskæftigelsen i hotel- og restaurationsbranchen bygger videre på stærk fremgang
21-12-2025
PRESSEKLIP
-
Events uden bøvl: Nye regler letter vejen for udenlandsk arbejdskraft
19-12-2025
-
Lars Larsen Group planlægger nyt hotel
19-12-2025
-
Turismeforsker: 2025 var stabilt – 2026 kræver nytænkning og balance
19-12-2025
-
Arp-Hansen udskyder overtagelse af Brøndums Hotel
19-12-2025
-
Ny lukkelov skal styrke turismen i mindre byer
19-12-2025
-
Internationalt: Atari lancerer gaming-hotel
19-12-2025
-
Airbnb får millionbøde i Spanien for ulovlige boligannoncer
19-12-2025