Det har heddet Frokost.dk siden 2005, men nu går cateringvirksomheden anderledes tider i møde, og det bliver under det nye navn Able, skriver FødevareWatch.dk.

Sammen med navneændringen skifter virksomheden fokus og investerer i flere nye områder. Det indebærer bl.a. mere fokus på bæredygtighed i måltiderne og en stærkere it-platform, som ikke har udviklet sig meget over de seneste år, lyder det fra ledelsen.

De investeringer har sat sit præg på bundlinjen, der går tilbage med 24 pct. efter mange års fremgang. Årets resultat for 2018 lyder på 7,9 mio. kr. mod 10,5 mio. kr. i 2017.

Har du fået læst?

Rekordbelægning på Hotel Christiansminde

Hotel Christiansminde har igen øget antallet af overnatninger i forhold til tidligere år, og sommeren 2019 bliver dermed den største sommer nogensinde i hotellets historie.

Dansk homesharing har mål om millioninvestering

Human Hotel vil revolutionere den måde, vi rejser på. De næste seks måneder skal det danske startup deltage i et verdenskendt acceleratorprogram. Målet for de to kunstnere bag er en millioninvestering, der kan gøre Human Hotel til et globalt homesharing community, skriver Børsen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne