Næste år åbner Nordic Choice Hotels to nye danske hoteller til 2,6 milliarder kroner. Nordic Choice Hotels, ejet af excentriske Petter Stordalen, fik sidste år et godt resultat i Danmark, skriver Standby.dk

Her har kæden fem selskaber: tre driftsselskaber og to ejendomsselskaber. Driftsselskaberne dækker kædens tre hoteller, alle i København.

”Båret af de to ejendomsselskaber fik de sammen med de tre driftsselskaber et overskud på 40,6 millioner danske kroner – det bedste resultat siden 2013, hvor Nordic Choice vendte tilbage til Danmark,” siger analytiker Sigurd Ankjær fra Danske Brancheanalyse.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Direktør: ”Hotelbranchen er lidt indspist”

Christen Bagger gjorde ved årsskiftet sin første entre i hotelbranchen. Og det på nærmest øverste hylde som Senior Vice President hos Clarion, et af de tre varemærker hos excentriske norske Petter Stordalen og hans Nordic Choice Hotels, skriver Standby.dk.

200 år gammelt værtshus er lukket

I mere end 200 år har det været muligt at nyde en kold øl og ryge en smøg på Hvide Lam på Kultorvet nær Nørreport Station i København. Men nu er det slut. Selskabet bag værtshuset er tvangsopløst, og stedet er lukket for nu, skriver EB.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne