Næste år åbner Nordic Choice Hotels to nye danske hoteller til 2,6 milliarder kroner. Nordic Choice Hotels, ejet af excentriske Petter Stordalen, fik sidste år et godt resultat i Danmark, skriver Standby.dk

Her har kæden fem selskaber: tre driftsselskaber og to ejendomsselskaber. Driftsselskaberne dækker kædens tre hoteller, alle i København.

”Båret af de to ejendomsselskaber fik de sammen med de tre driftsselskaber et overskud på 40,6 millioner danske kroner – det bedste resultat siden 2013, hvor Nordic Choice vendte tilbage til Danmark,” siger analytiker Sigurd Ankjær fra Danske Brancheanalyse.

Har du fået læst?

Hotel-to-go: Abonnér på hotelydelser i hjemmet

På baggrund af feedback fra hotelgæster lancerer Nordic Choice Hotel i Stockholm en abonnementsordning, så gæster der er medlem af hotellets klub, kan opleve hotel-fornemmelsen hjemme, selv om de for længst er tjekket ud. Det sker til et udvalgt område – Kungsholmen i Stockholm – tæt ved hotellet, skriver Turisme.nu.

Kroer uden overnatning halter: - Mere stabilt når man har værelser

Har kroen ikke overnatningsmuligheder, er der større sandsynlighed for, at den har det svært. Tal fra Horesta viser, at gæster i dag søger efter kroer med værelser, når de begiver sig ud i det danske landsskab. Cheføkonom fra Horesta, Jonas Kjær, er overbevist om, at kroer uden værelser kæmper mere for deres penge.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne