Et tocifret millionbeløb. Så meget koster det i hvert fald at give Jørgensens Hotel "en ordentlig omgang", fortæller Per Hansen, administrerende direktør for Ejendomsselskabet Casa, der ejer den markante hotel-ejendom i Horsens, skriver HSFO.dk.

Da en tidligere forpagter drejede nøglen med udgangen af 2017, besluttede ejendomsselskabet, at det var tid til en omfattende renovering af hotellet. Nye forpagtere meldte sig, og i samarbejde med de kommende forpagtere - Claus Fribo og Mads Hylleholt Bøttger - lavede ejendomsselskabet en plan for en gennemgribende renovering fra kælder til kvist.

Der er et stykke vej endnu, og derfor er Per Hansen stadig forsigtig med at gøre regningen op:

”Men der er i hvert fald tale om et tocifret millionbeløb - og hvis jeg skal komme det nærmere, er det et niveau i omegnen af 30 millioner kroner”, siger han.

Endnu en fornem pris til berømt slot

Adeler-navnet er tæt knyttet til Dragsholm Slots historie, fra Cort Adeler, der var dansk-norsk søofficer og ikke mindst hans efterkommer Frederik Christian Adeler, der genopbyggede slottet i 1697, hvor slottet blev genskabt som et unikt barokslot, og i 1785 blev slottet omdøbt til Adelersborg indtil lensbaron Georg Frederik Otto Zypten-Adeler i 1868 genoptog brugen af navnet Dragsholm Slot, skriver SN.dk.

Luksushotel har fjernet eksotisk frugt af hensyn til klimaet: Det er et lille skridt, men vi er ikke hellige

Honningmeloner, ananas og druer forsvandt i december fra morgenbuffeten på Hotel Koldingfjord. I stedet for frugtsalaten er der nu økologiske æbler fra Fyn, som gæsterne selv kan skære ud. Ved udgangen af januar bliver kaffen økologisk, og til februar er husets rød- og hvidvin, der i dag kommer fra Californien, skiftet ud med en italiensk vin, så dråberne ikke skal transporteres tværs over kloden, skriver Vejle Amts Folkeblad.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne