Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
For første gang siden restaurantkæden Halifax i 2007 slog dørene op til den første restaurant, er der ifølge Finans røde tal på bundlinjen, skriver BT.
Helt præcist kom selskabet Ahn & Dehler Dining A/S, der driver kædens 12 restauranter, ud af 2018 med et underskud på 4,9 millioner kroner. Underskuddet var ifølge ledelsen et resultat af en ambitiøs vækstplan og en varm sommer.
”Den lange sommer i 2018 betød nedgang i salg på størstedelen af vores restauranter. Kombineret med forudgående klargøring af organisationen til historisk høj vækst, samt åbning af to restauranter i 2018, ramte sommeren og ekstra hårdt for året,” står det i regnskabet.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Jysk restaurant ryddede bordet ved Årets Kok og Årets Tjener 2024
17-03-2024
-
Få 10.000 kroner til styrkelse af den mentale sundhed på jobbet
15-03-2024
-
Hoteller og restauranter får lov til at afvise 1000-kronesedler ved små køb
15-03-2024
-
Sebastian er klar til at repræsentere Danmark til Bocuse d’Or Europe
15-03-2024
PRESSEKLIP
-
Foodora tester levering med drone i Sverige
15-03-2024
-
Tivoli slog atter egen omsætningsrekord i 2023
15-03-2024
-
Hilton køber lille boutiquehotelkæde for milliardsum
15-03-2024
-
Zleep Hotels skal have endnu et europæisk hotel
17-03-2024
-
Restaurant Bouillon finder ny direktør
15-03-2024
-
Ny kæmpe forlystelse i Tivoli
15-03-2024
-
Ny campingform udfordrer klassisk campingkultur
17-03-2024