Da kapitalfonden IK Investment Partners opkøbte fusionerede Løgismose Meyers i 2015, ventede man fra start at kunne hente store synergieffekter ved at lægge de to succesfulde forretninger sammen til én, skriver FødevareWatch.dk.

På fire år er det dog langt fra lykkedes, og det fusionerede selskab har samlet genereret et underskud på 150 mio. kr. – fredag blev koncernens 2018-regnskab offentliggjort, og det viste endnu et underskud på 45 mio. kr.

Men det skal være slut nu. Ledelsen har besluttet at splitte de to forretninger op.

"Vi vil separere de to virksomheder, så vi driver Løgismose på den ene side og Meyers på den anden side som to uafhængige forretninger," siger Per Harkjær, bestyrelsesformand i Løgismose Meyers, til FødevareWatch.

Har du fået læst?

Dansk restaurant blandt verdens bedste

Michelin-guidens stjernestøv er eftertragtet blandt verdens bedste restauranter, men det er kun den absolutte gastronomiske elite, som finder vej til World’s 50 Best Restaurants. Efter tirsdag aftens prisuddeling står det klar, at Geranium igen i år er med i dette fine selskab.

Læserne har talt: Her er Aarhus’ bedste spisesteder

I samarbejde med JP Aarhus og HORESTA uddelte SmagAarhus.dk for første gang på Smag Aarhus Smagprisen i syv kategorier. Mere end 1.000 læsere stemte om, hvem der skulle i finalen i kategorierne, og nu har over 4.800 læsere stemt på vinderne.

Arbejder du sammen med leverandøren?

’Nordhavn Manufactory’ er navnet på Løgismose Meyers fødevarefabrik i Københavns Nordhavn. Her er det kun fantasien, der sætter grænser i forsøget på at udvikle nye råvarer og fremtidens fødevarer. Men fageksperterne arbejder dog ikke alene. Målet er nemlig også at indgår partnerskaber med restauranter, så produkterne matcher deres behov.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne