Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Det er sæson for aflevering af regnskaber, og således er en af Danmarks bedste restauranter også med på bølgen. Nomas dugfriske regnskab afslører et overskud på 697.954 kroner, skriver EB.dk.

Det til trods for, at personaleomkostningerne er steget med 5,5 millioner kroner og nu udgør samlede 30,5 millioner kroner af virksomhedens omkostninger. Det betyder, at antallet af medarbejdere også er gået fra 62 til 75 personer.

”Selskabets resultat og økonomiske udvikling har været tilfredsstillende”, lyder det i ledelsesberetningen.

Stjernekok forlader Søllerød Kro efter 12 år

Køkkenchef Brian Mark Hansen stopper ved årsskiftet for at forfølge nye ambitioner. Han har endnu ikke besluttet, hvad fremtiden bringer, men ønsker at forblive i hovedstadsområdet.

Norrlyst-koncernen indtager scenen til HORESTA Årsdag 2025

Når HORESTA den 30. oktober samler branchen i Øksnehallen til HORESTA Årsdag 2025, er restauratør og stifter af Norrlyst-koncernen, Bjarke Just Nielsen, blandt oplægsholderne. Han vil fortælle om, hvordan Norrlyst på få år har skabt en solid forretning ved at gentænke måden at drive restaurant på.

Log ind