Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Det er sæson for aflevering af regnskaber, og således er en af Danmarks bedste restauranter også med på bølgen. Nomas dugfriske regnskab afslører et overskud på 697.954 kroner, skriver EB.dk.

Det til trods for, at personaleomkostningerne er steget med 5,5 millioner kroner og nu udgør samlede 30,5 millioner kroner af virksomhedens omkostninger. Det betyder, at antallet af medarbejdere også er gået fra 62 til 75 personer.

”Selskabets resultat og økonomiske udvikling har været tilfredsstillende”, lyder det i ledelsesberetningen.

Stjernekokke skal sætte turbo på dansk madturisme

Et nyt rådgivende udvalg med gastronomiske topprofiler som Rasmus Munk og Kenneth Toft-Hansen skal sikre, at dansk gastronomi i højere grad omsættes til turismevækst. Regeringen bakker op med 40,5 mio. kr.

Restaurant Insights 2025

Kl. 9.00 - 13.00

Få inspiration til hvordan du kan udvikle din virksomhed og bliv opdateret på de seneste markedsdata og forventninger til branchens udvikling.

Log ind