Normalt indbyder Danske Konferencecentre 450 til 650 deltagere på Netværksdagen. Men for at sikre et højt fagligt niveau er deltagerantallet i år skåret ned til 250, skriver Standby.dk.

Udover de 250 særligt indbudte mødeplanlæggere til Netværksdagen hos Danske Konferencecentre får arrangementet den 3. september også deltagelse af 100 repræsentanter fra nogle af Danmarks bedste mødesteder, hedder der i indbydelsen.

Netværksdagen holdes i år 3. september i Det Danske Filmstudies lokaliteter ved Lyngby nord for København.

Kom med på eksklusiv hoteltur til Marrakech

Vil I have indblik i et pulserende hotelmarked og inspiration til egen forretning? HORESTA arrangerer en spændende studie- og netværkstur til Marrakech i Marokko den 5.-7. februar 2019.

Ny rapport: Sådan går det for mødeturismen

I Danmark kan flere end 25.000 mennesker tilskrive deres beskæftigelse direkte til mødeafholdelse, konferencer og kongresser m.m. Det viser en ny rapport af VisitDenmark, der understreger mødemarkedets store betydning.

HORESTA-medlemmer inviteres til Madens Folkemøde

Til Madens Folkemøde kan du opleve spændende debatter om bæredygtig gastronomi, fremtidens kokke og uddannelse m.m. Du kan også komme med til en HORESTA-frokost, hvor medlemmer inviteres til lækkerier fra Letz Sushi.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne