Copenhagen Cooking & Food Festival har offentliggjort det samlede program til årets festival, og billetsalget er startet. Programmet byder på mere end 100 events. De tidligere år har Copenhagen Cooking & Food Festival samlet op mod 100.000 mennesker, og i år finder festivalen sted fra den 23. august til den 1. september.

“Det er nyt for os at lancere hele programmet i en mundfuld, men vi er stolte over at kunne præsentere så alsidige og underholdende arrangementer, der både samler byen og hylder de lokale nabolag,” siger Stine Lolk, som er direktør for Copenhagen Cooking & Food Festival.

“Hvert år vokser festivalen, og i år går vi endnu mere på kant med København som madby, mens vi tilbyder oplevelser til både børn og unge, til madnørderne, der vil et skridt tættere på kokkenes univers, og til de mange danskere, som er nysgerrige på at få en oplevelse udover det sædvanlige.”

Du kan læse mere om årets festival på Copenhagen Cookings hjemmeside.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Universitet forbyder oksekød

Af hensyn til miljøet er oksekød blevet droppet på Goldsmiths, University of London. Initiativet er en del af skolens strategi om at være CO2-neutral i 2025, skriver Sky News.

Tivoli lancerer økologiske dage

Økologiske fødevarer er mere og mere efterspurgt blandt danskerne, når det gælder familiernes daglige indkøb. Men når det gælder de hurtige måltider – eller det vi ofte kalder fastfood eller easyfood – er der plads til mere økologi. Det sætter Landbrug & Fødevarer fokus på med projektet ’Fart på økologien i de hurtige måltider’.

Trend: Sådan ser fremtiden ud for råvarer i storbyen

Værdien er dobbelt. Man får helt friske råvarer produceret lokalt, så mindskes transporten, og det er endvidere også muligt at få lokale råvarer og diverse microgreens, der normalt ikke dyrkes i området.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne