Copenhagen Cooking & Food Festival har offentliggjort det samlede program til årets festival, og billetsalget er startet. Programmet byder på mere end 100 events. De tidligere år har Copenhagen Cooking & Food Festival samlet op mod 100.000 mennesker, og i år finder festivalen sted fra den 23. august til den 1. september.

“Det er nyt for os at lancere hele programmet i en mundfuld, men vi er stolte over at kunne præsentere så alsidige og underholdende arrangementer, der både samler byen og hylder de lokale nabolag,” siger Stine Lolk, som er direktør for Copenhagen Cooking & Food Festival.

“Hvert år vokser festivalen, og i år går vi endnu mere på kant med København som madby, mens vi tilbyder oplevelser til både børn og unge, til madnørderne, der vil et skridt tættere på kokkenes univers, og til de mange danskere, som er nysgerrige på at få en oplevelse udover det sædvanlige.”

Du kan læse mere om årets festival på Copenhagen Cookings hjemmeside.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Politikere: ”Vi vil gøre det let for danskerne at spise bæredygtigt”

Ved at spise mere bæredygtigt kan danskerne gøre en konkret og personlig indsats for at nedbringe klimaaftrykket og vise verden, at bæredygtig mad er foreneligt med det gode liv. Derfor vil vi give danskerne bedre vejledning om bæredygtig mad. Sådan skriver fødevareminister Mogens Jensen og fødevareordførerne fra Ø, SF, R og S i et fælles indlæg i Information.

Trend: Giganter og nye spillere kæmper om at tilfredsstille forbrugernes fremtidige behov

Den amerikanske virksomhed New Wave Foods er en af de nye spillere inden for alternativ madproduktion. Der har i den seneste tid været en stigende efterspørgsel på plantebaserede retter, der kan imødekomme en bæredygtig og vegansk livsstil. Vi har alle hørt om kødfrit kød og kylling, men nu har New Wave Foods fremstillet et miljøvenligt alternativ til rejer - veganske rejer produceret på tang og planter.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne