Nanna Elmely sad i et godt job som mediegrafiker, men hun havde længe haft en drøm om at åbne café, og den skulle være vegansk, skriver Jyllands-Posten.

”Jeg kunne se, at der ikke var et særligt stort udbud af plantebaseret mad i Aarhus. København har mange flere muligheder, så da jeg så det ledige lokale i Latinerkvarteret, tog jeg springet,” fortæller Nanna Elmely.

Hun er selv 100 pct. veganer i dag, en omstilling, der begyndte i 2014. I stedet for at prædike dyrevelfærd, klima og helse vil hun hellere vise, at plantebaseret mad kan være lige så lækker som traditionel mad.

Læs hele historien her.

Har du fået læst?

Aarhus’ bedste spisesteder skal kåres

Mediet i Smag Aarhus har igen sat sig for at finde de bedste spisesteder og smagsoplevelser i byen. Der vil blive kåret vindere af Smagprisen 2018 i hele syv kategorier.

Krav: Nu skal cafeer og restauranter have digitale kasseapparater

Hvordan sikrer man sig, at der sker korrekt indbetaling af moms og skatter hos cafeer, pizzariaer og restauranter m.fl.? Samtlige partier i Folketinget mener, at et krav om digitale kasseapparater er en del af løsningen. Derfor skal i alt 12.500 virksomheder indenfor syv brancher anskaffe sig digitale løsninger inden 2024, hvis de ikke allerede har det.

Danskerne går oftere på café end restaurant

Restaurant, diskotek, pizzeria, café eller kaffebar m.m. Mulighederne er mange, når danskerne opsøger restauranterhvervet for at få stillet sulten eller slukket tørsten. HORESTA har analyseret danskernes udespisevaner, og tallene viser, at caféer er den mest populære kategori. I 2017 rundede danskerne 60 mio. cafébesøg.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne