Nanna Elmely sad i et godt job som mediegrafiker, men hun havde længe haft en drøm om at åbne café, og den skulle være vegansk, skriver Jyllands-Posten.

”Jeg kunne se, at der ikke var et særligt stort udbud af plantebaseret mad i Aarhus. København har mange flere muligheder, så da jeg så det ledige lokale i Latinerkvarteret, tog jeg springet,” fortæller Nanna Elmely.

Hun er selv 100 pct. veganer i dag, en omstilling, der begyndte i 2014. I stedet for at prædike dyrevelfærd, klima og helse vil hun hellere vise, at plantebaseret mad kan være lige så lækker som traditionel mad.

Læs hele historien her.

Har du fået læst?

Nyt Tivoli-madsted er åbnet

Der er tænkt over både smagen, råvarerne, produktionen og indretningen, da Social Foodies ny cafe ved siden af Nimb Hotel. Social Foodies har 338 m2 at boltre sig på.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne