Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Da selskabet bag den kendte luksus-bøfkæde Mash for et år siden offentliggjorde et regnskab for 2017 med et tab på 4,3 mio. kr. på bundlinjen, gjorde ledelsen det klart, at resultatet var utilfredsstillende, og at man forventede "en klar forbedring af resultatet for 2018", skriver Børsen.
Sådan er det ikke just gået – tværtimod. Underskuddet i Copenhagen Concepts, der indeholder alle Mash-restauranterne, er i stedet blevet næsten femdoblet til et minus på 20 mio. kr. i 2018. Det viser det nyligt offentliggjort regnskab for 2018 fra bøfkoncernen.
"2018 var frem for alt kendetegnet ved en historisk varm sommer, som også satte sit præg på året, der samlet endte under det forventede," skriver direktionen bestående af stifter, direktør og hovedejer Jesper Boelskifte samt økonomidirektør Stig Bergstrøm.
Derudover er de røde tal ekstraordinært påvirket af en afskrivning på 13,3 mio. kr. i selskabets restaurant i Londons Soho-kvarter.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Unge udgør rygraden i sommerens servicejob
05-07-2025
-
Bloomberg: Joe & The Juice-ejer sigter mod børsnotering i USA næste år
05-07-2025
-
Natklubber for 15-årige i kraftig modvind
05-07-2025
-
Odense-hotel udvider og bliver størst uden for København
05-07-2025
-
VisitDenmark satser på svenske familier for at hente tabte overnatninger hjem
05-07-2025
-
Bühlmann Hotels nedjusterer – men ser positivt på 2025
05-07-2025
-
Hotel dømt for ulovligt kiosk-samarbejde ved Himmelbjerget
05-07-2025
-
Ny kommerciel direktør vender hjem til Sønderborg
05-07-2025
-
Flere nordjyske hoteller går foran med grøn profil
05-07-2025