Rådgivnings- og analyseorganisationen Great Place to Work har kå­ret den københavnske familieejede hotelkæde Absalon Hotel Group som Europas tredjebedste arbejdsplads i kategorien mindre virksomheder målt på arbejdsglæde og trivsel blandt medarbejderne.

Kåringen vækker stor begejstring hos Karen Nedergaard, Adm. Direktør, Absalon Hotel Group.

”Vi er så stolte af, at en lille familieejet hotelkæde gør sig bemærket. Kåringen er med til at afmontere myten om, at det er dårligt at arbejde på hotel,” siger Karen Nedergaard, adm. direktør.

Den flotte placering bygger på en undersøgelse foretaget af Great Place to Work blandt mere end 2900 virk­somheder i 19 europæiske lande.

Jonas Hannemann, Konsulent, Great Place to Work har arbejdet sammen med Absalon Hotel Group siden 2016 og er ikke overrasket over, at Absalon Hotel Group nu er Europas tredjebedste arbejdsplads.

”Absa­lon Hotel har været på en fantastisk rejse de seneste år. De har udvist stort engagement og forpligtelse til at forbedre de områder, hvor medarbejderne udtrykte ønske om det - og har gjort det med succes. I mit sam­arbejde med Absalon Hotel Group har jeg været meget imponeret over den opmuntring og støtte, de giver til at skabe og opretholde en stærk følelse af fællesskab blandt alle medarbejderne. Det har de gjort ved at holde unikke sociale arrangementer, der bringer deres medarbejdere sammen, men også ved at tilpasse sig nye digitale måder til at lette kommunikationen mellem alle medarbejdere. Derfor overrasker det mig ikke, at de nu også er blandt de bedste arbejdspladser i Europa”, siger Jonas Hannemann, Konsulent.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Sinatur: ”Vi er ikke fanatiske, men ambitiøse”

Sinatur Hotel & Konference er seks danske hoteller og konferencesteder, ejet af fagforeningen Danmarks Lærerforening. Og Sinatur kom ved Danish Travel Awards helt til tops, da kæden vandt prisen som Bedste Hotelkæde, skriver Standby.dk.

Drama afgjorde DM i Østersåbning 2019 på Mors

Det var ikke kun østersknivene og champagnesablerne, som var skarpe lørdag. Det var vinderne også, som nu kan kalde sig danmarksmestre efter at have dystet blandt landets bedste indenfor disciplinerne: Østersåbning, Champagnesabling og Østersgastronomi.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne