Rådgivnings- og analyseorganisationen Great Place to Work har kå­ret den københavnske familieejede hotelkæde Absalon Hotel Group som Europas tredjebedste arbejdsplads i kategorien mindre virksomheder målt på arbejdsglæde og trivsel blandt medarbejderne.

Kåringen vækker stor begejstring hos Karen Nedergaard, Adm. Direktør, Absalon Hotel Group.

”Vi er så stolte af, at en lille familieejet hotelkæde gør sig bemærket. Kåringen er med til at afmontere myten om, at det er dårligt at arbejde på hotel,” siger Karen Nedergaard, adm. direktør.

Den flotte placering bygger på en undersøgelse foretaget af Great Place to Work blandt mere end 2900 virk­somheder i 19 europæiske lande.

Jonas Hannemann, Konsulent, Great Place to Work har arbejdet sammen med Absalon Hotel Group siden 2016 og er ikke overrasket over, at Absalon Hotel Group nu er Europas tredjebedste arbejdsplads.

”Absa­lon Hotel har været på en fantastisk rejse de seneste år. De har udvist stort engagement og forpligtelse til at forbedre de områder, hvor medarbejderne udtrykte ønske om det - og har gjort det med succes. I mit sam­arbejde med Absalon Hotel Group har jeg været meget imponeret over den opmuntring og støtte, de giver til at skabe og opretholde en stærk følelse af fællesskab blandt alle medarbejderne. Det har de gjort ved at holde unikke sociale arrangementer, der bringer deres medarbejdere sammen, men også ved at tilpasse sig nye digitale måder til at lette kommunikationen mellem alle medarbejdere. Derfor overrasker det mig ikke, at de nu også er blandt de bedste arbejdspladser i Europa”, siger Jonas Hannemann, Konsulent.

Klar til årets Danish Travel Awards

For 24. gang arrangerer STANDBY.dk den årlige Danish Travel Awards, og det sker ved et gallaarrangement i Cirkusbygningen i København. Her vil aftenens konferencierer, TV 2-journalisterne Natasja Crone og Rasmus Tantholdt, i år afsløre vinderne af i alt 20 Danish Travel Awards, skriver Standby.dk.

Kendt magasin anbefaler ti københavnske hoteller

”Where To Stay in Copenhagen: The Best Hotels For Every Budget,” er overskriften på Forbes.com, der blandt andet bringer artikel om de ti udvalgte hoteller i København, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne