Medejer af pizzakæden Gorm’s, Jakob Heiberg, har som lead investor investeret i den digitale marketingassistent Tilde. Investeringen er led i en Keystones investering, som i juli måned resulterede i en match-finansiering fra Vækstfonden.

 I alt er 2,4 mio. kr. blevet skudt ind i Towoo ApS, virksomheden bag marketingassistenten Tilde, og det har sat gang i væksten hos Towoo, som har udvidet med fem nye medarbejdere.

ToWoo skriver i en pressemeddelelse, at Tilde samler en hel marketingafdeling i ét software og bygger på den samme strategi og teknologi som store e-commerce virksomheder som Amazon, Saxo og Zalando bruger. Algoritmer og automation skulle betyde, at restauranter, som bruger Tilde, i gennemsnit får 350 procent mere ud af deres marketingbudget.

Den nye investering skal ifølge planerne bidrage til at få Tilde ud over landets grænser.

Direktiv: Hoteller skal sikre sig, at anmeldelser brugt i markedsføring er korrekte

En efterhånden velkendt problemstilling er brugen af falske brugeranmeldelser, hvor et hotel for eksempel roses til skyerne af, hvad der viser sig at være opdigtede brugere. Men fremover bliver de erhvervsdrivende forpligtet til at sikre, at de brugeranmeldelser, som de anvender i deres markedsføring, ikke er falske, skriver Erhvervsministeriet.

Aarhus kåret som en af verdens nye favoritdestinationer i 2020

Det internationale rejsemedie Travel Lemming og en jury af verdens førende rejsebloggere har netop hædret Aarhusregionen med ’Emerging Destination Award 2020’, og dermed rykker Aarhus ind på en attraktiv liste over 30 nye rejsemål i hele verden, som rejsende anbefales at besøge i 2020.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne