Medejer af pizzakæden Gorm’s, Jakob Heiberg, har som lead investor investeret i den digitale marketingassistent Tilde. Investeringen er led i en Keystones investering, som i juli måned resulterede i en match-finansiering fra Vækstfonden.

 I alt er 2,4 mio. kr. blevet skudt ind i Towoo ApS, virksomheden bag marketingassistenten Tilde, og det har sat gang i væksten hos Towoo, som har udvidet med fem nye medarbejdere.

ToWoo skriver i en pressemeddelelse, at Tilde samler en hel marketingafdeling i ét software og bygger på den samme strategi og teknologi som store e-commerce virksomheder som Amazon, Saxo og Zalando bruger. Algoritmer og automation skulle betyde, at restauranter, som bruger Tilde, i gennemsnit får 350 procent mere ud af deres marketingbudget.

Den nye investering skal ifølge planerne bidrage til at få Tilde ud over landets grænser.

Turismefremme

De offentlige investeringer på ca. 650 mio. kr. om året i dansk turisme skal bruges mere effektivt. Samtidig skal der mere fart på digitaliseringen - både for at styrke virksomhedernes drift og forbedre servicen over for turisterne.

Trend: Fastfood uden menneskelig interaktion

TRENDS: HORESTA samarbejder med innovationshuset Innovation Lab, der skal give vores medlemmer mulighed for at få indblik i, hvad der opstår af global nytænkning, trends og tendenser i branchen. Denne gang fortæller Innovation Lab om restaurantkæden Eatsa, der er højtautomatiseret og fungerer som en salgsautomat, der leverer frisklavede salater til sultne kunder.

Ny erhvervsuddannelse inden for service og oplevelser

McDonald’s, Letz Sushi, Flammen og Sunset Boulevard er sammen om ny erhvervsuddannelse, der skal medvirke til at løfte serviceniveauet, samtidig med at det giver de unge gode muligheder for at videreuddanne sig.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne