Medejer af pizzakæden Gorm’s, Jakob Heiberg, har som lead investor investeret i den digitale marketingassistent Tilde. Investeringen er led i en Keystones investering, som i juli måned resulterede i en match-finansiering fra Vækstfonden.

 I alt er 2,4 mio. kr. blevet skudt ind i Towoo ApS, virksomheden bag marketingassistenten Tilde, og det har sat gang i væksten hos Towoo, som har udvidet med fem nye medarbejdere.

ToWoo skriver i en pressemeddelelse, at Tilde samler en hel marketingafdeling i ét software og bygger på den samme strategi og teknologi som store e-commerce virksomheder som Amazon, Saxo og Zalando bruger. Algoritmer og automation skulle betyde, at restauranter, som bruger Tilde, i gennemsnit får 350 procent mere ud af deres marketingbudget.

Den nye investering skal ifølge planerne bidrage til at få Tilde ud over landets grænser.

Blog: Nu åbner Tour-udstillingsvinduet endelig

Nu skal vi sikre, at dansk turisme fremstår så appellerende som overhovedet muligt, for i denne weekend vil kameraerne blive tændt, og linserne panorere henover alle de fantastiske ting, som Danmark har at byde på, skriver HORESTAs adm. direktør, Jannick Nytoft.

Wonderful Copenhagen skifter formand

Wonderful Copenhagen, der er et samarbejdsorgan for turismens aktører i hovedstadsregionen, skal have ny formand. Det sker i forbindelse med, at den tidligere danske SAS-direktør Peter Højland har valgt at træde tilbage som formand efter at have varetaget hvervet siden 2014, skriver Standby.dk.

Log ind