Det bør være forbudt at producere den franske delikatesse foie gras i EU.

Sådan lyder det fra SF's fødevareordfører, Carl Valentin.

"Det er en af de allermest barbariske måder at producere fødevarer på. Man behandler de her fugle på en meget grov måde, og det synes vi ikke er i orden."

Udmeldingen kommer i kølvandet på en diskussion om retten til at sælge foie gras, efter at lederen af Torvehallerne i København, har anbefalet sine stadeholdere ikke at sælge den franske spise.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Danskerne vil have mere fisk i kantinen

De fleste danskere ved godt, at fisk er sundt og indeholder mange gode vitaminer, mineraler og fiskeolier. Men det kniber med at leve op til Fødevarestyrelsens anbefalinger, som går på, at vi skal spise 350 g fisk om ugen. Her kan kantinen hjælpe, for hele 37 pct. mener, at der bliver serveret for lidt fisk i deres kantine.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne