Aalborg tiltrækker i stigende grad virksomheder og personer fra hele verden, hvilket naturligt øger efterspørgslen på midlertidige boliger og overnatningssteder. Hos Aalborg Hotel Apartments er udlejning til ophold, som varer under en uge, langt overgået de forventninger.

”Vi har et meget varieret og bredt kundesegment, der foretrækker at bo hos os fremfor på et hotelværelse”. Sådan udtaler Thor Bastholm, hotel manager hos Aalborg Hotel Apartments. Han tilføjer: ”Det er alt lige fra professorer, læger og erhvervsrejsende til turister fra ind- og udland, som selv ved korte ophold ser fordelene ved at have køkken, god plads og ekstra komfort.”

Den store interesse, der fra start har været fra fritids- såvel som forretningsrejsende, har også sat ekstra fart på planerne om at opføre flere hotellejligheder. Sideløbende med etablering og opstart af de nuværende hotellejligheder har næste projekt udviklet sig. Gravearbejdet er netop sat i gang, så to nye lejlighedsblokke med i alt 46 hotellejligheder kan blive opført.

Stor hotelkæde ramt af stort databrud

700.000 gæster i Choice Hotels kan have fået stjålet deres personlige data. Databruddet kunne have været undgået, da en sikkerhedsforsker mener, at oplysningerne er blevet gemt på en database, der ikke har været sikker. Det skriver Travelmole.com

Jysk hotel åbner lounge med kendis-kunstner

Hotel Randers har åbnet en ny lounge på hotellet, indrettet af ingen ringere end den internationalt kendte danske provo-kunstner Kristian Von Hornsleth, skriver AarhusUpdate.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne