Aalborg tiltrækker i stigende grad virksomheder og personer fra hele verden, hvilket naturligt øger efterspørgslen på midlertidige boliger og overnatningssteder. Hos Aalborg Hotel Apartments er udlejning til ophold, som varer under en uge, langt overgået de forventninger.

”Vi har et meget varieret og bredt kundesegment, der foretrækker at bo hos os fremfor på et hotelværelse”. Sådan udtaler Thor Bastholm, hotel manager hos Aalborg Hotel Apartments. Han tilføjer: ”Det er alt lige fra professorer, læger og erhvervsrejsende til turister fra ind- og udland, som selv ved korte ophold ser fordelene ved at have køkken, god plads og ekstra komfort.”

Den store interesse, der fra start har været fra fritids- såvel som forretningsrejsende, har også sat ekstra fart på planerne om at opføre flere hotellejligheder. Sideløbende med etablering og opstart af de nuværende hotellejligheder har næste projekt udviklet sig. Gravearbejdet er netop sat i gang, så to nye lejlighedsblokke med i alt 46 hotellejligheder kan blive opført.

HORESTA diskuterede erhvervets mærkesager med medlemmer af Europa-Parlamentet

En stor del af erhvervets rammevilkår afgøres ved den politik, der kommer fra Christiansborg, men indflydelsen fra Europa-Parlamentet og Bruxelles er også af afgørende betydning for hotellerne og restauranternes virke. Derfor er HORESTA en del af den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation, HOTREC, hvor HORESTAs formand Jens Zimmer Christensen også sidder for bordenden.

Danmarks største hotel skal have ny øverste chef

Når alle 1.202 værelser omkring påske er taget i brug er CabInn Copenhagen Danmarks største hotel. Det kan også gøre krav på titlen som Nordens største hotel, da det nuværende, Gothia Towers i Gøteborg, ifølge sin hjemmeside har præcis 1.200 værelser, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne