Aalborg tiltrækker i stigende grad virksomheder og personer fra hele verden, hvilket naturligt øger efterspørgslen på midlertidige boliger og overnatningssteder. Hos Aalborg Hotel Apartments er udlejning til ophold, som varer under en uge, langt overgået de forventninger.

”Vi har et meget varieret og bredt kundesegment, der foretrækker at bo hos os fremfor på et hotelværelse”. Sådan udtaler Thor Bastholm, hotel manager hos Aalborg Hotel Apartments. Han tilføjer: ”Det er alt lige fra professorer, læger og erhvervsrejsende til turister fra ind- og udland, som selv ved korte ophold ser fordelene ved at have køkken, god plads og ekstra komfort.”

Den store interesse, der fra start har været fra fritids- såvel som forretningsrejsende, har også sat ekstra fart på planerne om at opføre flere hotellejligheder. Sideløbende med etablering og opstart af de nuværende hotellejligheder har næste projekt udviklet sig. Gravearbejdet er netop sat i gang, så to nye lejlighedsblokke med i alt 46 hotellejligheder kan blive opført.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

TV2/News satte fokus på nye hotelværelser og rekordsommer

TV2/News satte i morges fokus på, at hotelbranchen har haft en rekordsommer med 5,8 millioner overnatninger i månederne juni-august. Men indslaget handlede også om, at branchen ser ind i en tid med skærpet konkurrence på grund af en voldsom vækst i kapaciteten. Særligt i København.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne