Aalborg tiltrækker i stigende grad virksomheder og personer fra hele verden, hvilket naturligt øger efterspørgslen på midlertidige boliger og overnatningssteder. Hos Aalborg Hotel Apartments er udlejning til ophold, som varer under en uge, langt overgået de forventninger.

”Vi har et meget varieret og bredt kundesegment, der foretrækker at bo hos os fremfor på et hotelværelse”. Sådan udtaler Thor Bastholm, hotel manager hos Aalborg Hotel Apartments. Han tilføjer: ”Det er alt lige fra professorer, læger og erhvervsrejsende til turister fra ind- og udland, som selv ved korte ophold ser fordelene ved at have køkken, god plads og ekstra komfort.”

Den store interesse, der fra start har været fra fritids- såvel som forretningsrejsende, har også sat ekstra fart på planerne om at opføre flere hotellejligheder. Sideløbende med etablering og opstart af de nuværende hotellejligheder har næste projekt udviklet sig. Gravearbejdet er netop sat i gang, så to nye lejlighedsblokke med i alt 46 hotellejligheder kan blive opført.

Asiatisk hotelkæde vil opføre luksushotel i Grønland

En malaysisk rigmand står bag planer om et 94 værelser stort luksushotel i fire etager i Grønlands hovedstad, Nuuk. Projektet om hotellet i centrum af Nuuk er netop sendt til offentlig høring. Hotellet skal ligge i den såkaldte Kolonihavnen i hjertet af den grønlandske hovedstad, skriver avisen Sermitsiaq på sin hjemmeside. Der er ikke noget om, hvornår hotellets kan åbne, fortæller Standby.dk.
Luksushotellet, der omfatter 94 værelser, restaurant, bar og lounge samt konference og mødefaciliterer samt fitness og spa, skal ligge for enden af Kolonihavnen.
Bag projektet står Berjaya Corporation Group of Companies, der ejer og driver luksushoteller rundt om i Asien og Stillehavsområdet.

Brandingkampagnes ambassadørkorps toptunes til at fortælle om erhvervet

14 af erhvervets største talenter har dedikeret noget af deres sparsomme fritid til at bakke op om 3F og HORESTAs kampagne Hospitality Career. Her vil de fortælle om de mange sjove, inspirerende, udfordrende og anderledes ting, der gør deres arbejdsliv spændende. Målet er, at få flere unge til at slå øjnene op for erhvervets muligheder.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne