Københavns Lufthavn har blandt andet vundet prisen for ’Airport Bar of the Year’,  altså prisen for verdens bedste lufthavnsbar. Den uddeles af FAB Awards i Dallas, USA og gik til Mikkeller, skriver TV2 Lorry.

”Det har i mange år været en drøm at åbne en Mikkeller Bar i Københavns Lufthavn. Derfor var det også vigtigt for mig, at baren skilte sig ud – både kvalitetsmæssigt og designmæssigt – og viste en ny måde at lave lufthavnsbarer på. At den nu er kåret som verdens bedste lufthavnsbar er selvfølgelig stort for os og hele teamet, der arbejder i døgndrift på at give vores kunder en sidste god oplevelse på vej ud af Danmark”, siger Mikkel Borg Bjergsø, manden bag Mikkeller.

FAB Awards hylder det bedste inden for rejserelaterede spiseoplevelser verden over med fokus på personlighed, kreativitet og innovation.

Stort hotel ved Københavns Lufthavn går ind i Best Western

Best Westerns hotelportefølje i København bliver 240 værelser rigere, når Hotel Dan i Kastrup tiltræder organisationens brand, Best Western Plus. Med det nye hotel forøger den internationale kæde sin kapacitet i hovedstaden markant og får en vigtig placering nær Københavns Lufthavn.

Endnu uklart hvem der skal drive nyt lufthavnshotel

I 2021 forventer Gefion Group at være klar med et nyt hotel ved Femøren Metrostation, to stop fra lufthavnen. Byggeriet, der endnu ikke er gået i gang, vil blandt andet få et hotel med 277 værelser på anslået 8.900 kvadratmeter, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne