Jakob Beck Wätjen stopper pr. 15. august på Montra Hotel Sabro Kro. Herefter vil Montra A/S adm. direktør Thomas Weifenbach Jensen, indtil videre, overtage ansvaret for den daglige drift, og sammen med det dygtige personale sikre, at Montra Hotel Sabro Kros meget høje standard bevares.

Montra takker Jakob for hans store indsats i årene, der er gået, og ønsker ham og hans familie held og lykke i fremtiden, skriver de i en pressemeddelelse.

Der vil blive afholdt uformel afskedsreception for Jakob Beck Wätjen den 14. august fra 13.00 – 16.00 på Montra Hotel Sabro Kro.

Dansk topdirektør stoppet i international hotelkæde

Et år efter han begyndte som Senior Vice President for de foreløbig 35 Clarion-hoteller, et af de tre varemærker under Petter Stordalens hotelkoncern Nordic Choice Hotels, er danske Christen Bagger netop stoppet.

Hotelkæde efter direktørskifte: ”Det var et mismatch”

Scandic skulle tidligere i år bruge ny distriktsdirektør for kædens 13 hoteller i København og Østdanmark – vedkommende skulle afløse Søren Faerber, den hidtidige distriktsdirektør, der var blevet administrerende direktør for Scandic i Danmark.

Finaleklar tjener: "Jeg vil være den, man ser op til"

Næppe var kokkene fra Fru Larsen i Laurbjerg hjemvendt med en tredjeplads i konkurrencen 'Årets ret med gris', før der kom endnu en konkurrence-nyhed fra restaurantens side. Tjener Mathias Breinholt er nemlig gået videre til finalen i konkurrencen om at blive Årets Tjener, skriver Favrskov Lokalavis.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne