Igen i år er Jobpatruljen på farten. Den er 3Fs og HKs forlængede arm i sommerlandet, hvor man undersøger, om arbejdsmiljøregler og overenskomstmæssige forhold bliver fulgt.

Kampagnen har eksisteret siden 1979.

”Grunden til, at vi bliver ved med at køre ud, er, at der stadig er steder, hvor de ikke overholder reglerne,” fortæller Tina Lejre, koordinator, Jobpatruljen, til TV2/Nyhederne.

Johnny Dyreborg, seniorforsker ved Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø, fortæller, at de unge har fået bedre vilkår på arbejdsmarkedet. Alligevel er det kun 8,2 procent af de unge, der har et arbejde, hvor alle regler overholdes.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Unge sæsonarbejdere har OK-forhold i store forlystelsesparker

Du ser dem overalt i sommerlandet, hvor de sælger is, pølser, billetter eller trykker på de knapper, der får karrusellerne til at starte og stoppe. Tusindvis af unge tjener en skilling i sommerferien som sæsonarbejder - eller “sommerfugl”, skriver Fagbladet 3F.

Hver femte 3F'er oplever hård tone

Når 3F’erne går på arbejde, hører 19 procent af dem deres leder tale grimt eller nedsættende til dem eller deres kollega. Det skriver Fagbladet 3F på baggrund af en rundspørge som Analyse Danmark har lavet for mediet.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne