Restauratøren Carsten Paludan og iværksætteren Hans Henrik Agger åbner restaurant, bar og cafe på 600 kvm i Carlsberg Byen, skriver EjendomsWatch.dk.

Carsten Paludan er kendt for at have stået bag barer som The Old English Pub, Streckers Cocktail og Vesterbro Bryghus, mens Hans Henrik Agger er kendt som iværksætter og medstifter af blandt andet De Grønne Bude.

Det bliver Michelin-kokken Mikkel Maarbjerg, som skal stå for udviklingen af det gastronomiske afsæt i restauranten. Han er tidligere køkkenchef på den to-stjernede Michelin-restaurant Kommandanten.

"Det er et utroligt interessant F&B koncept (food & beverage, red.), der har taget meget lang tid at skabe. Vi står på ryggen af en arv, som vi har mulighed for at videreføre i de rammer, hvor de gamle bryggeriarbejdere levede og åndede fra 1847 og frem til årtusindeskiftet," siger Jakob Gjandrup Møller, salgschef, Carlsberg Danmark.

Tredjedelsregel: Sælger I til detail eller andre virksomheder?

Sælger din virksomhed smørrebrød til videresalg hos en købmand, leverer et køkken for eksempel lasagne til detailvirksomheder eller fast frokostordning til en virksomhed? Så risikerer I at blive omfattet af den såkaldte ’tredjedelsregel’, hvilket påkræver, at jeres videresalg bliver registreret hos Fødevarestyrelsen.

Restauranterhvervets jagt efter de næste 15 mia. kr.

Restauranterhvervet har haft en gedigen omsætningsvækst på 11 mia. kr. over fem år til 45 mia. kr. sidste år. Og der er udsigt til fortsat fremgang i branchen, hvis det står til den seneste prognose fra Retail Institute Scandinavia, der dækker de kommende 10 år frem til 2029.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne