Restauratøren Carsten Paludan og iværksætteren Hans Henrik Agger åbner restaurant, bar og cafe på 600 kvm i Carlsberg Byen, skriver EjendomsWatch.dk.

Carsten Paludan er kendt for at have stået bag barer som The Old English Pub, Streckers Cocktail og Vesterbro Bryghus, mens Hans Henrik Agger er kendt som iværksætter og medstifter af blandt andet De Grønne Bude.

Det bliver Michelin-kokken Mikkel Maarbjerg, som skal stå for udviklingen af det gastronomiske afsæt i restauranten. Han er tidligere køkkenchef på den to-stjernede Michelin-restaurant Kommandanten.

"Det er et utroligt interessant F&B koncept (food & beverage, red.), der har taget meget lang tid at skabe. Vi står på ryggen af en arv, som vi har mulighed for at videreføre i de rammer, hvor de gamle bryggeriarbejdere levede og åndede fra 1847 og frem til årtusindeskiftet," siger Jakob Gjandrup Møller, salgschef, Carlsberg Danmark.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Skjern får nyt spisested og måske et hotel

John Hundevadt og Ida Wang Hundevadt planlægger at indrette en restaurant i Skjerns Torvehaller. Spisestedet tæller i alt 817 kvadratmeter plus kælder, og selve restauranten får plads til 150 gæster, skriver JV.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne