'Responsible Hospitality Day' er en prisbelønnet årlig konference med fokus på bæredygtige løsninger i hotel-, turisme- og fødevarebranchen. Sæt X i kalenderen den 9. september 2019 allerede nu.

Dato: 9. september 2019

Tid og sted: Kl. 12.00-17.00 på Hotel Crowne Plaza Copenhagen Towers

BC Hospitality Group ruller for tredje gang den grønne løber ud og inviterer til Responsible Hospitality Day. I år sker det i samarbejde med Wonderful Copenhagen.

Dagens tema er The Sustainable Guest Experience.

Arrangementet er målrettet virksomheder, videninstitutioner, offentlige institutioner, restauratører m.fl med andre ord aktører i og omkring hospitalitybranchen.

Konferencen er gratis, men med begrænset antal pladser.

Læs mere og tilmeld dig her.

Svensk musik-restaurant har indtaget København

Nu er der åbnet en helt særlig svensk restaurant midt i København ved navn Perssons Mat & Musik, skriver MigOgKbh.dk.
Svenskeren bag hedder Peter Persson og er tidligere musical performer.

København: Moderne hotel tager form gammelt fakultet

Nu er ombygningen af de historiske bygninger, der ligger som nabo til Rundetårn og Trinitatis Kirke, gået i gang, og om halvandet år kan man booke sig ind livsstilshotellet 25hours. Kæden findes allerede i udlandet med en ung og spændende indretning, skriver Kursuslex.dk.

Odense-hotel skifter direktør

Frederik VI’s Hotel ejes af Lillebælt Gruppen, der også har Radisson Blu H.C. Andersen Hotel Odense. Fra årsskiftet skal H.C. Andersen-hotellet drives af Comwell Hotels, der samtidig overtager driften af blandt andet også musik- og teaterhuset Odeon.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne