Hotel Radisson Blu i Odense er i gang med en større renovering. I stedet for at smide de gamle senge ud bliver de foræret væk, fortæller TV2/Fyn.

”Vi synes, det er en rigtig god idé at gå ud og spørge, om der er nogen, der har interesse i sengene, i stedet for de bare bliver smidt ud,” siger salgsdirektør Thomas Danielsen til TV 2/Fyn. 

Interessen har været så stor for de gratis senge, at de alle har fundet ny ejer. Hotellet lagde et opslag ud på Facebook, og så væltede det ind med henvendelser. 

”Vi kommer af med alle 40 senge. På Facebookopslaget er der 340, der har skrevet en kommentar om, at de er interesserede. Vi var slet ikke klar over, at det ville gå så meget amok,” fortæller salgsdirektøren. 

Hotel kick-off

Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 19. marts, når HORESTA afholder Hotel kick-off i trekantområdet!

Nærmere information om tid, sted og tilmelding vil komme snarest.

Postterminalen i Odense kan blive til hotel

Ifølge Fyens.dk er Park Street Nordicom i forhandling med både hotel og tech-virksomheder, der kan blive kommende lejere i postterminalbygningen i Odense. Dele af bygningen formentlig rives ned, skriver avisen ifølge ByensEjendom.dk.

Nye folk bag Bondestuen

Efter en lille vinterpause genåbner Bondestuen i Odense på onsdag, og meget vil være ved det gamle, men en hel del vil også være splinternyt. Således er det en ny ejerkreds, der vil drive Bondestuen fremover, og den daglige leder er også et nyt ansigt, skriver Fyens Stiftstidende.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne