Mark Okerstrom er direktør i Expedia, og han advarer nu flere europæiske lande mod at beskatte techvirksomheders digitale services, da det vil ende med at koste forbrugerne, lyder det ifølge CNBC.

”Så snart man begynder at beskatte, så putter man friktion i systemet. I sidste ende vil dette problem lande lige i hænderne på forbrugerne”, mener han.

Frankrig har indført 3 pct. skat på store techvirksomheders digitale omsætning, og Storbritannien foreslår en lignende skat på 2 pct.

Mark Okerstrom mener, at de store platforme har gavnet forbrugerne ved at sænke omkostninger og øge prisgennemsigtighed.

Læs hele historien her.

Har du fået læst?

Australsk domstol: Trivago misleder deres kunder

Trivago lover rejsende, at deres platform gør det enkelt at finde den bedste pris på et hotelværelse i et uoverskueligt virvar af bookingtjenester. Men Trivago har ikke levet op til deres løfter. En australsk domstol har nemlig truffet en afgørelse om, at Trivago har misledt forbrugerne. Det skriver The Guardian ifølge EB.dk.

Få 3 tips til at gøre en forskel, når du indberetter til eIndkomst

Det er vigtigt, at både beløb og datoer er korrekte, når virksomheder indberetter til eIndkomst. Fejl i eIndkomst kan nemlig have store konsekvenser for den enkelte medarbejder. Hvis oplysningerne ikke er korrekte, kan det have betydning for for eksempel tildeling af boligstøtte, banklån, kassekredit og dagpenge.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne