Dårlige vejrforhold og kraftig vind resulterede onsdag i, at Visitaarhus og flere frivillige aarhusianere måtte tænke hurtigt og trække i arbejdstøjet. Pludselig meldte et engelsk krydstogtskib med knap 1.000 passagerer og 300 besætningsmedlemmer sin ankomst til Aarhus Havn, skriver Finans.dk.

Pia Lange Christensen, direktør for Visitaarhus, fortæller:

”Normalt er vores krydstogtanløb planlagt flere år i forvejen. Det er meget sjældent, at det foregår på den her måde. Jeg kan ikke huske, at det nogensinde er sket før,” siger Pia Lange Christensen, direktør for Visitaarhus, som står for at koordinere de mange krydstogtskibe, der hvert år lægger til i Aarhus.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Populært Trøjborg-pizzeria åbner nyt spisested i Aarhus

I august måned kunne Fratelli Pizzeria afsløre, at det populære Trøjborg-sted ville åbne et nyt spisested på i Aarhus. Og nu er åbningsdatoen endelig klar: Lørdag den 26. oktober klokken 15.00 slår Fratellis nye spisested dørene op.

HOTREC: ”Klimalovgivning vil ændre måden, hvorpå vi driver virksomhed”

Klimadagsordenen ruller verden over, og den har også indtaget EU. Her har man lavet klare målsætninger for, hvor meget CO2-udledningen skal nedbringes. Formand for den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation HOTREC, og formand for HORESTA, Jens Zimmer Christensen siger, at turisme- og oplevelseserhvervet må forvente ny lovgivning, som EU vil indføre for at indfri ambitionerne.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne