Dårlige vejrforhold og kraftig vind resulterede onsdag i, at Visitaarhus og flere frivillige aarhusianere måtte tænke hurtigt og trække i arbejdstøjet. Pludselig meldte et engelsk krydstogtskib med knap 1.000 passagerer og 300 besætningsmedlemmer sin ankomst til Aarhus Havn, skriver Finans.dk.

Pia Lange Christensen, direktør for Visitaarhus, fortæller:

”Normalt er vores krydstogtanløb planlagt flere år i forvejen. Det er meget sjældent, at det foregår på den her måde. Jeg kan ikke huske, at det nogensinde er sket før,” siger Pia Lange Christensen, direktør for Visitaarhus, som står for at koordinere de mange krydstogtskibe, der hvert år lægger til i Aarhus.

Helsingør truer med turismeexit

Et enigt kultur- og turismeudvalg i Helsingør, der repræsenterer et massivt flertal i byrådet, står bag en anbefaling om, at Helsingør Kommune bliver en del af turismesamarbejdet i Wonderful Copenhagen (WoCo), og borgmester Benedikte Kiær (K) skal anbefale de øvrige ejere af VisitNordsjælland i form af kommunerne Halsnæs, Fredensborg, Gribskov og Hillerød, at man i fællesskab lægger sig under WoCo's paraply, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Asiatisk hotelkæde vil opføre luksushotel i Grønland

En malaysisk rigmand står bag planer om et 94 værelser stort luksushotel i fire etager i Grønlands hovedstad, Nuuk. Projektet om hotellet i centrum af Nuuk er netop sendt til offentlig høring. Hotellet skal ligge i den såkaldte Kolonihavnen i hjertet af den grønlandske hovedstad, skriver avisen Sermitsiaq på sin hjemmeside. Der er ikke noget om, hvornår hotellets kan åbne, fortæller Standby.dk.
Luksushotellet, der omfatter 94 værelser, restaurant, bar og lounge samt konference og mødefaciliterer samt fitness og spa, skal ligge for enden af Kolonihavnen.
Bag projektet står Berjaya Corporation Group of Companies, der ejer og driver luksushoteller rundt om i Asien og Stillehavsområdet.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne