Dårlige vejrforhold og kraftig vind resulterede onsdag i, at Visitaarhus og flere frivillige aarhusianere måtte tænke hurtigt og trække i arbejdstøjet. Pludselig meldte et engelsk krydstogtskib med knap 1.000 passagerer og 300 besætningsmedlemmer sin ankomst til Aarhus Havn, skriver Finans.dk.

Pia Lange Christensen, direktør for Visitaarhus, fortæller:

”Normalt er vores krydstogtanløb planlagt flere år i forvejen. Det er meget sjældent, at det foregår på den her måde. Jeg kan ikke huske, at det nogensinde er sket før,” siger Pia Lange Christensen, direktør for Visitaarhus, som står for at koordinere de mange krydstogtskibe, der hvert år lægger til i Aarhus.

Her er Nordens største lufthavne - ét land dykker

Trods en opbremsning i væksten er Københavns Lufthavn fortsat den største i Norden. Lufthavnen i Kastrup havde godt 30,2 mio. rejsende sidste år og topper listen over de største nordiske lufthavne med solid afstand til Oslo og Stockholm, skriver Finans.dk.

Skagen og Sæby har Danmarks gladeste gæster

En ny undersøgelse fra Dansk Kyst- og Naturturisme har kortlagt feriegæsternes tilfredshed i 37 danske kystferiebyer, og resultatet er netop offentliggjort: Skagen kommer ud på en suveræn førsteplads og samtidig høster Sæby en lige så flot 2. plads.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne