Onsdag den 30. januar sætter kokken Andreas Riis kurs mod Biella i det nordlige Italien. Turen strækker sig over 1400 km, og ruten er estimeret til at tage en måned, da han har valgt at tilbagelægge turen til fods. Det betyder, at der skal gås og løbes omkring 50 km. dagligt.

"Jeg synes det er vigtigt, at pointere, at hvis man vil bevæge sig rundt i Europa, så er flyet ikke den eneste mulighed."

Andreas, der har rødder i Italien lever til dagligt ganske spartansk, og vil med turen illustrere en uafhængighed fra co2-tunge transportmidler.

Andreas Riis har blandt andet arbejdet på Kokkeriet og Kong Hans Kælder.

Har du fået læst?

Det handler om at gøre sine gæster glade

”Legen med maden er en stor del af det at være kok. Hvis du ikke må lege med maden, og hvis du ikke må være kreativ, så udvikler du dig ikke”.
Sådan lyder det fra Christian Kleinert i en video, hvor han bliver brugt som frontfigur for at motivere andre unge til at søge ind på kokkeuddannelsen.

Kokke og tjenere er i høj kurs

Hotel- og restauranterhvervet er nr. 2 på listen over erhverv med størst arbejdskraftmangel. Kokke er nr. 6 og tjenere nr. 10 på listen over jobtyper, som virksomhederne har størst udfordringer med at få besat.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne