Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Onsdag den 30. januar sætter kokken Andreas Riis kurs mod Biella i det nordlige Italien. Turen strækker sig over 1400 km, og ruten er estimeret til at tage en måned, da han har valgt at tilbagelægge turen til fods. Det betyder, at der skal gås og løbes omkring 50 km. dagligt.

"Jeg synes det er vigtigt, at pointere, at hvis man vil bevæge sig rundt i Europa, så er flyet ikke den eneste mulighed."

Andreas, der har rødder i Italien lever til dagligt ganske spartansk, og vil med turen illustrere en uafhængighed fra co2-tunge transportmidler.

Andreas Riis har blandt andet arbejdet på Kokkeriet og Kong Hans Kælder.

Stjernekok forlader Søllerød Kro efter 12 år

Køkkenchef Brian Mark Hansen stopper ved årsskiftet for at forfølge nye ambitioner. Han har endnu ikke besluttet, hvad fremtiden bringer, men ønsker at forblive i hovedstadsområdet.

Log ind