Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Onsdag den 30. januar sætter kokken Andreas Riis kurs mod Biella i det nordlige Italien. Turen strækker sig over 1400 km, og ruten er estimeret til at tage en måned, da han har valgt at tilbagelægge turen til fods. Det betyder, at der skal gås og løbes omkring 50 km. dagligt.
"Jeg synes det er vigtigt, at pointere, at hvis man vil bevæge sig rundt i Europa, så er flyet ikke den eneste mulighed."
Andreas, der har rødder i Italien lever til dagligt ganske spartansk, og vil med turen illustrere en uafhængighed fra co2-tunge transportmidler.
Andreas Riis har blandt andet arbejdet på Kokkeriet og Kong Hans Kælder.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025