Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Onsdag den 30. januar sætter kokken Andreas Riis kurs mod Biella i det nordlige Italien. Turen strækker sig over 1400 km, og ruten er estimeret til at tage en måned, da han har valgt at tilbagelægge turen til fods. Det betyder, at der skal gås og løbes omkring 50 km. dagligt.

"Jeg synes det er vigtigt, at pointere, at hvis man vil bevæge sig rundt i Europa, så er flyet ikke den eneste mulighed."

Andreas, der har rødder i Italien lever til dagligt ganske spartansk, og vil med turen illustrere en uafhængighed fra co2-tunge transportmidler.

Andreas Riis har blandt andet arbejdet på Kokkeriet og Kong Hans Kælder.

Nimb Hotel anerkendes med flere priser

Det københavnske hotel Nimb har modtaget både international gæstepris, Michelin-nøgle og en national titel som Danmarks bedste boutiquehotel. Direktør Maria Oldenbjerg glæder sig over opmærksomheden.

d’Angleterre hædret med to Michelin nøgler

Luksushotellet d’Angleterre i København modtager international anerkendelse for sin ekstraordinære gæstfrihed. MICHELIN Guiden har netop tildelt d’Angleterre to MICHELIN-nøgler – en udmærkelse, der gives til verdens mest bemærkelsesværdige hoteller.

Log ind