Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Matthew Orlando, manden bag Amass-restauranten og den nyåbnede brygpub Broaden & Build, så gerne specialbryggere tage ved lære af den danske restaurationsbranche, skriver Fødevarewatch.dk.
"Der er mange egoer i bryggeribranchen. Mange flere end i madverdenen - og det er der ikke plads til i så lille en by som København," mener Matthew Orlando, der startede sin karriere i San Diego og har arbejdet på Michelin-restauranter i både London og New York.
Den egoprægede branche overrasker kokken. Hvis vi skal blive succesfulde på verdensplan inden for specialøl, bliver folk nødt til at lægge egoerne til side.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Foodora tester levering med drone i Sverige
15-03-2024
-
Tivoli slog atter egen omsætningsrekord i 2023
15-03-2024
-
Hilton køber lille boutiquehotelkæde for milliardsum
15-03-2024
-
Zleep Hotels skal have endnu et europæisk hotel
17-03-2024
-
Restaurant Bouillon finder ny direktør
15-03-2024
-
Ny kæmpe forlystelse i Tivoli
15-03-2024
-
Ny campingform udfordrer klassisk campingkultur
17-03-2024