Matthew Orlando, manden bag Amass-restauranten og den nyåbnede brygpub Broaden & Build, så gerne specialbryggere tage ved lære af den danske restaurationsbranche, skriver Fødevarewatch.dk.

"Der er mange egoer i bryggeribranchen. Mange flere end i madverdenen - og det er der ikke plads til i så lille en by som København," mener Matthew Orlando, der startede sin karriere i San Diego og har arbejdet på Michelin-restauranter i både London og New York.

Den egoprægede branche overrasker kokken. Hvis vi skal blive succesfulde på verdensplan inden for specialøl, bliver folk nødt til at lægge egoerne til side.

Læs hele historien her.

Kæde er først med ny teknologi

I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde. Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

Aarhus’ bedste spisesteder skal kåres

Mediet i Smag Aarhus har igen sat sig for at finde de bedste spisesteder og smagsoplevelser i byen. Der vil blive kåret vindere af Smagprisen 2018 i hele syv kategorier.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne