Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Matthew Orlando, manden bag Amass-restauranten og den nyåbnede brygpub Broaden & Build, så gerne specialbryggere tage ved lære af den danske restaurationsbranche, skriver Fødevarewatch.dk.
"Der er mange egoer i bryggeribranchen. Mange flere end i madverdenen - og det er der ikke plads til i så lille en by som København," mener Matthew Orlando, der startede sin karriere i San Diego og har arbejdet på Michelin-restauranter i både London og New York.
Den egoprægede branche overrasker kokken. Hvis vi skal blive succesfulde på verdensplan inden for specialøl, bliver folk nødt til at lægge egoerne til side.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Hotel Dagmar udvider med nye værelser i Ribe
28-10-2025
-
Nimb Hotel anerkendes med flere priser
28-10-2025
-
Nyt lejlighedshotel skyder op nær Amager Strand
28-10-2025
-
Minister: Regler for korttidsudlejning skal håndhæves bedre
28-10-2025
-
Mikkeller-restaurant i lufthavnen fik sur smiley og bøde
28-10-2025
-
Historisk hotel ved Vesterhavet opnår Greenkey-certificering
28-10-2025
-
Stor interesse for ny afdeling af Statens Museum for Kunst i Thy
28-10-2025
-
Starbucks-ansatte truer med strejke
28-10-2025