Blot en uge efter sin første arbejdsdag som administrerende direktør for Himmerland Golf & Spa Resort, står Mark Bering nu i spidsen for en omfattende renovering af samtlige hotellets 60 værelser.

”Himmerland Golf & Spa Resort er et fantastisk sted, og jeg er utrolig glad for, at bestyrelsen har givet mig muligheden for at begynde mit arbejde her på stedet med at renovere og modernisere samtlige værelser. Det giver endnu bedre betingelser for at udbrede budskabet om dette fantastiske sted både i forhold til ferieophold og som rammen for kurser og konferencer,” siger Mark Bering.

Der er afsat cirka 16 millioner kroner til renoveringen, der forventes gennemført i begyndelsen af maj. Det betyder også, at renoveringen er færdig, når Europa Tour turneringen "Made in Denmark" vender tilbage til Himmerland fra den 23 til den 26. maj.

HORESTA uenig med erhvervsministeren

Erhvervsminister Simon Kollerup efterlyser investeringer i nye bæredygtige turismeprodukter i hele landet. Annette Hyldebrandt, chef for turisme og oplevelsesøkonomi i HORESTA er dog ikke enig i hele kommentaren.

Minister efterlyser mere investering i dansk turisme

Danmark skal have en ambitiøs national strategi for bæredygtig vækst i dansk turisme. Strategien skal ramme en balance, hvor turismens positive effekter for væksten og beskæftigelsen går hånd i hånd med udviklingen af grønne og klimavenlige tilbud til turisterne, skriver erhvervsminister Simon Kollerup (A)i en nytårskommentar på Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne