Per Hallundbæk er blevet hyret ind for at videreudvikle maden og koncepterne hos de mange forskelligartede madboder i Storms Pakhus i Odense, skriver Fyens.dk.

Igennem virksomheden tilbyder Per Hallundbæk både rådgivning for restauranter og virksomheder, der arbejder med gastronomi. Han er også blevet teammanager for det danske kokkelandshold, og han har taget initiativ til Gastro Fyn, der samler nogle af de bedste restauranter på Fyn i et nyt fællesskab.

”Ved at være selvstændig har jeg opdaget, at det giver mig en helt anden energi, fordi man hele tiden er tvunget til at finde nye muligheder. Du skal hele tiden være sulten, når du skal tjene din egen løn. Der kommer ikke nogen og hjælper dig. Det har jeg fundet ud af, at jeg trives super godt med”, siger Per Hallundbæk.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Nu åbner hotels gastronomiske fyrtårn

Indretningen af Hotel Alsiks nye restaurant, Syttende, er ganske som restaurantens køkken – helt uden dogmer. Materialer, møblement og service er af bedste kvalitet, men der er ingen krav til hverken designtradition eller ophav. Resultatet er den hyggelige minimalisme, der fremover skal være den fysiske ramme om Jesper Kochs gastronomiske vision.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne