Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Per Hallundbæk er blevet hyret ind for at videreudvikle maden og koncepterne hos de mange forskelligartede madboder i Storms Pakhus i Odense, skriver Fyens.dk.
Igennem virksomheden tilbyder Per Hallundbæk både rådgivning for restauranter og virksomheder, der arbejder med gastronomi. Han er også blevet teammanager for det danske kokkelandshold, og han har taget initiativ til Gastro Fyn, der samler nogle af de bedste restauranter på Fyn i et nyt fællesskab.
”Ved at være selvstændig har jeg opdaget, at det giver mig en helt anden energi, fordi man hele tiden er tvunget til at finde nye muligheder. Du skal hele tiden være sulten, når du skal tjene din egen løn. Der kommer ikke nogen og hjælper dig. Det har jeg fundet ud af, at jeg trives super godt med”, siger Per Hallundbæk.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Unge udgør rygraden i sommerens servicejob
05-07-2025
-
Bloomberg: Joe & The Juice-ejer sigter mod børsnotering i USA næste år
05-07-2025
-
Natklubber for 15-årige i kraftig modvind
05-07-2025
-
Odense-hotel udvider og bliver størst uden for København
05-07-2025
-
VisitDenmark satser på svenske familier for at hente tabte overnatninger hjem
05-07-2025
-
Bühlmann Hotels nedjusterer – men ser positivt på 2025
05-07-2025
-
Hotel dømt for ulovligt kiosk-samarbejde ved Himmelbjerget
05-07-2025
-
Ny kommerciel direktør vender hjem til Sønderborg
05-07-2025
-
Flere nordjyske hoteller går foran med grøn profil
05-07-2025