Per Hallundbæk er blevet hyret ind for at videreudvikle maden og koncepterne hos de mange forskelligartede madboder i Storms Pakhus i Odense, skriver Fyens.dk.

Igennem virksomheden tilbyder Per Hallundbæk både rådgivning for restauranter og virksomheder, der arbejder med gastronomi. Han er også blevet teammanager for det danske kokkelandshold, og han har taget initiativ til Gastro Fyn, der samler nogle af de bedste restauranter på Fyn i et nyt fællesskab.

”Ved at være selvstændig har jeg opdaget, at det giver mig en helt anden energi, fordi man hele tiden er tvunget til at finde nye muligheder. Du skal hele tiden være sulten, når du skal tjene din egen løn. Der kommer ikke nogen og hjælper dig. Det har jeg fundet ud af, at jeg trives super godt med”, siger Per Hallundbæk.

Har du fået læst?

Dansk restaurant blandt verdens bedste

Michelin-guidens stjernestøv er eftertragtet blandt verdens bedste restauranter, men det er kun den absolutte gastronomiske elite, som finder vej til World’s 50 Best Restaurants. Efter tirsdag aftens prisuddeling står det klar, at Geranium igen i år er med i dette fine selskab.

Hotelmarkedet boomer med mange nye værelser

De danske hoteller var vidner til en overnatningsvækst på over 20 pct. i perioden mellem 2012 og 2016. Til gengæld ændrede den samlede hotelkapacitet sig ikke nævneværdigt. Det sker der dog noget ved de kommende år.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne