Per Hallundbæk er blevet hyret ind for at videreudvikle maden og koncepterne hos de mange forskelligartede madboder i Storms Pakhus i Odense, skriver Fyens.dk.

Igennem virksomheden tilbyder Per Hallundbæk både rådgivning for restauranter og virksomheder, der arbejder med gastronomi. Han er også blevet teammanager for det danske kokkelandshold, og han har taget initiativ til Gastro Fyn, der samler nogle af de bedste restauranter på Fyn i et nyt fællesskab.

”Ved at være selvstændig har jeg opdaget, at det giver mig en helt anden energi, fordi man hele tiden er tvunget til at finde nye muligheder. Du skal hele tiden være sulten, når du skal tjene din egen løn. Der kommer ikke nogen og hjælper dig. Det har jeg fundet ud af, at jeg trives super godt med”, siger Per Hallundbæk.

Har du fået læst?

Magnus træner til VM for kokkeelever

Mens de fleste har brugt sommeren på at holde fri og slappe af, så har Magnus Rosendahl den seneste måned trænet intenst i at lave mad, skriver TV2 Øst.

Stort madmarked går konkurs

Hvis du er glad for Street Food og bor i Odense, så er der skidt nyt. Arkaden Food Market er blevet begæret konkurs. Det skriver Arkaden Food Market på Facebook, ifølge EB.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne