Kender du et talent i branchen, som er på vej til udlandet? Så kan han eller hun søge et stipendium.

Adolf og Agnes Andersens Legater har nemlig til formål at yde økonomisk støtte til unge mennesker i hotel- og restaurationsbranchen til videre uddannelse i udlandet.

Legatuddeling finder sted en gang årligt i april-maj måned.

Ansøgninger skal være modtaget senest 1. marts for at komme i betragtning i ansøgningsåret.

Hvad skal ansøgningen indeholde?

Ansøgninger skal indeholde følgende oplysninger:

Beskrivelse af den videre uddannelse inden for hotel- og restaurantionsbranchen, der søges stipendie til.

- Ansøgers fulde navn og adresse (folkeregisteradresse)

- CPR-nummer

- Bankoplysninger

Samt vedlægges bilag (PDF-format) som f.eks.;

- Relevante eksamensbeviser, diplomer mv.,

- Forhåndstilsagn fra praktiksted mv.,

- Budget for forventede udgifter og indtægter i perioden for uddannelses-, praktik- eller studieopholdet,

- Optagelsesbrev fra uddannelsesinstitution, samt

- Anbefalinger fra relevante arbejdsgivere mv.,

- C.V.

Ansøgninger modtages kun pr. e-mail, som stiles til:

Fhv. hotelejer, direktør Adolf Andersens legat

E-mail: stipendie@andersenslegater.dk

Restauranter omsætter for over en kvart milliard gennem udbringningstjeneste

Takeaway-industrien vokser i Danmark. Det mærker man hos Wolt. Virksomheden kan nu offentliggøre, at der det seneste år er genereret omsætning for en kvart milliard hos de københavnske restauranter via Wolts app. Det sker kun to et halvt år efter, den finske virksomhed etablerede sig i Danmark, og i dag benytter mere end 600 danske restauranter sig af Wolts app til madudbringning.

Hotel adopterer skoleklasse: Børn fra Thurø lærer om Hoteldrift

Hotel Christiansminde starter i indskoling med at rekruttere medarbejdere og spotte talenter. Første læringsbesøg (som det kaldes) er torsdag den 12. december 2019, hvor eleverne i første klasse, ledsaget af boller og saftevand, får en introduktion til hotelbranchens og Christiansmindes verden, derefter en tur rundt i husets mange afdelinger og afsluttende med opsamling og indtagelse af madpakke.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne