College 360 i Silkeborg er lige nu i gang med en stor sparerunde, og en af konsekvenserne bliver et farvel til junior-kokkelandsholdet. Kokkelandsholdet har i mange år haft base på skolen i Silkeborg, hvor landets dygtigste unge kokke flere gange om året har haft træningssamlinger i køkkenerne på restaurantskolen, skriver Midtjyllands Avis.

”Vi har haft et mangeårigt og godt samarbejde med College 360, men grundet besparelser har skolen ikke længere mulighed for at støtte os”, siger Sten Slot, der er direktør for kokkelandsholdet.

Kokkelandsholdet Junior flytter fra 2019 landsholdssamlingerne til Cookery i Odense, hvor også Kokkelandsholdet Senior og Cateringslandsholdet træner.

Hotelmarkedet boomer med mange nye værelser

De danske hoteller var vidner til en overnatningsvækst på over 20 pct. i perioden mellem 2012 og 2016. Til gengæld ændrede den samlede hotelkapacitet sig ikke nævneværdigt. Det sker der dog noget ved de kommende år.

Vejle får gastronomisk madlaboratorium

Et nyt madlaboratorium i Vejle er det første af sin slags i Danmark, og trækker blandt andet på erfaringer fra de andre nordiske lande, der har haft lignende kulinariske laboratorier i flere år. Det skriver Mikropol Vejle, der også kan fortælle at den mangeårige leder af Danmarks kokkelandshold, Per Mandrup, skal stå i spidsen for det nye gastronomiske laboratorium.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne