College 360 i Silkeborg er lige nu i gang med en stor sparerunde, og en af konsekvenserne bliver et farvel til junior-kokkelandsholdet. Kokkelandsholdet har i mange år haft base på skolen i Silkeborg, hvor landets dygtigste unge kokke flere gange om året har haft træningssamlinger i køkkenerne på restaurantskolen, skriver Midtjyllands Avis.

”Vi har haft et mangeårigt og godt samarbejde med College 360, men grundet besparelser har skolen ikke længere mulighed for at støtte os”, siger Sten Slot, der er direktør for kokkelandsholdet.

Kokkelandsholdet Junior flytter fra 2019 landsholdssamlingerne til Cookery i Odense, hvor også Kokkelandsholdet Senior og Cateringslandsholdet træner.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Arla: "Dansk gastronomi skal vinde endnu flere titler"

Arla Pro går sammen med Kokkelandsholdet i et strategisk samarbejde om at fremme dansk gastronomi herhjemme og ude i verden. De to parter indgår en femårig aftale med en ambition om for første gang nogensinde at vinde den samlede konkurrence i VM for kokke i Strassburg i 2022. Det nye samarbejde træder i kraft den 1. januar 2020.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne