College 360 i Silkeborg er lige nu i gang med en stor sparerunde, og en af konsekvenserne bliver et farvel til junior-kokkelandsholdet. Kokkelandsholdet har i mange år haft base på skolen i Silkeborg, hvor landets dygtigste unge kokke flere gange om året har haft træningssamlinger i køkkenerne på restaurantskolen, skriver Midtjyllands Avis.

”Vi har haft et mangeårigt og godt samarbejde med College 360, men grundet besparelser har skolen ikke længere mulighed for at støtte os”, siger Sten Slot, der er direktør for kokkelandsholdet.

Kokkelandsholdet Junior flytter fra 2019 landsholdssamlingerne til Cookery i Odense, hvor også Kokkelandsholdet Senior og Cateringslandsholdet træner.

Stort madmarked går konkurs

Hvis du er glad for Street Food og bor i Odense, så er der skidt nyt. Arkaden Food Market er blevet begæret konkurs. Det skriver Arkaden Food Market på Facebook, ifølge EB.dk.

Hotel i Odense giver sine senge væk

For at være miljøvenlig har Hotel Radisson Blu givet sine gamle senge væk i stedet for at smide dem ud. Det gik amok, lyder det fra hotellet

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne