Fødevarestyrelsen har som en del af regeringens initiativ for en ny strategi for sundere mad og måltider etableret et Innovationspartnerskab.

Fødevarestyrelsen inviterer jer til stormøder om Innovationspartnerskabet for sundere mad med fokus på bl.a. salt, sukker, fedt.

Innovationspartnerskabet gratis – alle kan være med til at gøre en forskel – både store og mindre virksomheder.

Tilmelding og mere info om Innovationspartnerskabet findes her.

BEMÆRK - Tilmelding senest fredag 25. januar.

Har du fået læst?

Otte ud af ti vil ikke undvære kød på tallerkenen

Selv om salget af kød falder, så vil de fleste danskere nødigt helt undvære kød på tallerkenen. Det viser en undersøgelse, som Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi på Københavns Universitet har foretaget, skriver Ritzau.

Markedet for take away-mad boomer

TV2/News satte her til morgen fokus på det voksende marked for take away-mad i Danmark og citerede i den forbindelse en undersøgelse fra HORESTA, der viser, at danskerne i 2017 bestilte take away over 40 millioner gange.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne