Fødevarestyrelsen har som en del af regeringens initiativ for en ny strategi for sundere mad og måltider etableret et Innovationspartnerskab.

Fødevarestyrelsen inviterer jer til stormøder om Innovationspartnerskabet for sundere mad med fokus på bl.a. salt, sukker, fedt.

Innovationspartnerskabet gratis – alle kan være med til at gøre en forskel – både store og mindre virksomheder.

Tilmelding og mere info om Innovationspartnerskabet findes her.

BEMÆRK - Tilmelding senest fredag 25. januar.

Har du fået læst?

HORESTA: ”Ny lov favner for bredt”

Vi skal branchens brodne kar til livs. Sådan lød ambitionen fra den tidligere miljø- og fødevareminister, Esben Lunde Larsen, som inden han stoppede ændrede fødevareloven og indførte strengere sanktioner over for de virksomheder, som ikke overholder reglerne. Den 1. juli trådte dette nye regelsæt så i kraft.

Ny kampagne: Sælger din virksomhed til detail?

Sælger din virksomhed smørrebrød til videresalg hos en købmand, eller leverer et køkken for eksempel lasagne til detailvirksomheder? Så risikerer I at blive omfattet af den såkaldte ’tredjedelsregel’, hvilket påkræver, at jeres videresalg bliver registreret hos Fødevarestyrelsen.

Trend: Lad maden påvirke gæstens velvære

TRENDS: HORESTA samarbejder med innovationshuset Innovation Lab, der skal give vores medlemmer mulighed for at få indblik i, hvad der opstår af global nytænkning, trends og tendenser i branchen. Denne gang fortæller Innovation Lab om, hvordan mad kan påvirke gæsternes velvære.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne