Frem til den 8. marts kan man være med til at hædre branchens bedste. Stem på møde- og eventbranchens bedste mødefaciliteter, koncepter, service, catering, event, teambuilding eller foredrag.

Afstemningen foregår på hjemmesiden for Nordic Meetings & Events Expo nmee.dk/award

Vinderne offentliggøres og hædres ved det årlige awardshow den 27. marts kl. 16.30 på Nordic Meetings & Event Expo som finder sted i dagene 27. og 28. marts i Bella Center.

Blandt de nominerede er:

Årets bedste cateringleverandør

 - 360° Venue Catering

 - Madkastellet

 - Tasty Town

Årets møde & eventsted - Bedste mødekoncept

 - Langelinie Pavillonen

 - Marienlyst Strandhotel

 - Scandic Kødbyen

Årets møde & eventsted - Bedste madkoncept

 - Comwell Sorø

 - Severin

 - Sinatur (kæden)

Årets møde & eventsted – Bedste service

 - Bautahøj

 - Comwell Borupgaard

 - Tivoli Hotel & Congress Center

Årets møde & eventsted – Bedste lokaler

 - Marienlyst Strandhotel

 - MBK Kursuslokaler

 - Rungstedgaard

Læs mere her.

Kom til gå-hjem-møde om den nye ferielov

Hvad kommer den nye ferielov til at betyde for din virksomhed? Det kan du blive meget klogere på, når HORESTA holder gå-hjem-møde om den nye ferielov, der træder i kraft den 1. september 2020 med en overgangsordning fra 1. september 2019.

HORESTA: ”Lad os gøre EURO2020 til en folkefest”

I 2020 er værtskabet for europamesterskabet i fodbold delt mellem 12 forskellige byer på tværs af kontinentet. København er i denne sammenhæng blevet tildelt tre gruppekampe og en ottendedelsfinale. Tirsdag var HORESTAs administrerende direktør Katia K. Østergaard blandt de særligt inviterede talere, da DBU holdte kickoff-møde om Danmarks værtskabsrolle.

Nyt magasin: Cateringvirksomhed har specialiseret sig i det unikke

Virksomheder og gæster der vil holde konferencer, events, firmaarrangementer og gallamiddage eller noget helt femte i nogle rammer, der er ud over det sædvanlige er cateringvirksomheden Madkastellets spidskompetence. Virksomheden har opbygget et katalog af interessante lokaler, som blandt andet tæller Den Blå Planet og Nationalmuseet. I det nye nummer af Visitor fortæller direktør og medejer Rasmus Pors mere om filosofien bag.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne