Scandic har præsenteret Søren Faerber som ny administrerende direktør i Danmark. Han begynder sit nye virke fra dags dato og bliver samtidig en del af Scandics koncernledelse. Søren Faerber afløser Jens Mathiesen, som 17. januar 2019 blev præsenteret som ny President og CEO for hele Scandic-koncernen, skriver ByensEjendom.dk.

Søren Faerber kommer fra en stilling som distriktsdirektør for Scandics hoteller i København og Østdanmark. Han har stor erfaring fra ledende roller i hotelkæden, hvor han blandt andet også har været direktør for føde- og drikkevarer.

”Jeg er utrolig stolt over den tillid, der er vist mig, og jeg glæder mig meget til at tage arbejdshandskerne på i min nye rolle. Der er allerede en klar strategi for Scandic i Danmark, som indebærer stor vækst med både nye hoteller og medarbejdere de kommende år. Den rejse ser jeg frem til at stå i spidsen for at sikre, at vi fortsætter og videreudvikler med samme kraft og sammenhold som hidtil”, siger Søren Faerber, administrerende direktør i Scandic.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne