Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Mange bække små gør en stor å, lyder et gammelt ordsprog, og det praktiserer klimaforkæmperen og restaurantejeren fra San Francisco Anthony Myint efter bedste evne, skriver FødevareWatch.dk.
Anthony Myint har været med til at åbne Mikkellers nye restaurant Vesterbro Chinese Food i København, og restauranten er indrullet i det bæredygtige koncept Zerofoodprints. Et koncept, amerikaneren håber flere danske restauranter vil hoppe med på.
Forretningsmodellen bag Zerofoodprint går på, at det ikke nødvendigvis er restauranterne, der betaler for, at spisestederne bliver CO2-neutrale, men derimod kunderne.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Pulje fra regeringen: 43 mio. kr. skal sætte skub i lokal turismeudvikling
16-09-2025
-
HORESTA ansætter Jeppe Møller-Herskind som ny direktør
16-09-2025
-
Rasmus Ankersen klar som oplægsholder på HORESTA Årsdag
16-09-2025
-
Amsterdam fordobler hotelmoms i kamp mod overturisme
16-09-2025
-
Fælles hovedkontor i Horsens skal styrke dansk hotelalliance
16-09-2025
-
Sølvmedaljer til dansk kok og tjener ved EuroSkills 2025
16-09-2025
-
Grand Hyatt løfter møde- og eventoplevelser med fokus på velvære og bæredygtighed
16-09-2025