Den Røde Cottage ligger både idyllisk og lidt hemmeligt nord for København. Det var her, Anita Klemmensen seks år i træk trak en Michelinstjerne ud i skoven. Og de ambitioner er det nye hold ikke blege for at matche, skriver MigOgKbh.dk.

I marts sidste år rykkede køkkenchef Simon Lerche og restaurantchef Morten Magh nemlig ind i ‘den røde’, og selvom de allerede er kommet flyvende fra start, så går de all-in på at løfte niveauet endnu et hak.

“Vi har et klart mål om at levere på et konstant højt niveau på Den Røde Cottage. Det er vores løfte til gæsterne og det, der skal til for, at vi kommer tilbage i Michelins nordiske guide. Når jeg ser på det første år, synes jeg, at vi allerede er kommet langt. Skridt for skridt har vi fornyet og udviklet restauranten fra det høje niveau, vi overtog,” siger Simon Lerche.

Se deltagere og dommere til 12. udgave af Sol over Gudhjem

Deltagere og dommere til Danmarks største kokkekonkurrence Sol over Gudhjem er nu på plads. Sidste års vinder, svenske Gabriel Hedlund, skal i gastronomisk infight med kokkene Mette Dahlgaard (Nimb Gemyse), Mathias Sejer Sørensen (Grønbechs Hotel) og Jonathan K. Berntsen (Clou) til Sol over Gudhjem den 20. juni 2020 på den idylliske havnefront i Gudhjem, Bornholm.

Nytårshilsen: ”2019 handlede om klimaansvar – 2020 handler om klimahandling”

2019 vil stå tydeligt i historien som et ’klimaår’, hvor der kom et globalt fokus på, hvordan vi forbruger klodens ressourcer. Der er ingen tvivl om, at vi alle har et ansvar for konstant at tænke, hvordan vi kan leve og drive virksomheder på nye og mere bæredygtige måder. Nu går vi ind i 2020, som bliver et år for klimahandling, skriver HORESTAs formand, Jens Zimmer Christensen, i sin nytårshilsen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne