Kokken Kenneth Toft-Hansen og hans assistent Christian Wellendorf skal ved det uofficielle verdensmesterskab for kokke, Bocuse d’Or, op som hold nummer 12 den første dag - tirsdag den 29. januar. De er med andre ord det sidste hold på dagen, der skal servere mad for dommerne.

Tallerkenretten skal være en grøntsags-chartreuse med skaldyr. En chartreuse er en fransk ret tilberedt i en fast form. Valget af retten er en hyldest til kokken Joël Robuchon, der ligesom Paul Bocuse døde sidste år. Efter præsentationen af tallerkenretten skal den, som noget nyt, skæres ud af kandidaternes coach. Så publikum vil få Rasmus Kofoed af se i aktion når han skal anrette chartreusen på de 14 tallerkner.

Hovedretten skal indeholde kød fra fransk kalvekam.

Hver deltager har 5 timer og 35 minutter til at lave retterne klar. Tallerkenretten skal stå klar efter 5 timer og efterfølgende har de så 35 minutter til at lave fadet klar.

Konkurrencen kan livestreames på Bocuse d’Ors hjemmeside. Der er præmieoverrækkelse onsdag den 30. januar.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nu åbner hotels gastronomiske fyrtårn

Indretningen af Hotel Alsiks nye restaurant, Syttende, er ganske som restaurantens køkken – helt uden dogmer. Materialer, møblement og service er af bedste kvalitet, men der er ingen krav til hverken designtradition eller ophav. Resultatet er den hyggelige minimalisme, der fremover skal være den fysiske ramme om Jesper Kochs gastronomiske vision.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne