Kokken Kenneth Toft-Hansen og hans assistent Christian Wellendorf skal ved det uofficielle verdensmesterskab for kokke, Bocuse d’Or, op som hold nummer 12 den første dag - tirsdag den 29. januar. De er med andre ord det sidste hold på dagen, der skal servere mad for dommerne.

Tallerkenretten skal være en grøntsags-chartreuse med skaldyr. En chartreuse er en fransk ret tilberedt i en fast form. Valget af retten er en hyldest til kokken Joël Robuchon, der ligesom Paul Bocuse døde sidste år. Efter præsentationen af tallerkenretten skal den, som noget nyt, skæres ud af kandidaternes coach. Så publikum vil få Rasmus Kofoed af se i aktion når han skal anrette chartreusen på de 14 tallerkner.

Hovedretten skal indeholde kød fra fransk kalvekam.

Hver deltager har 5 timer og 35 minutter til at lave retterne klar. Tallerkenretten skal stå klar efter 5 timer og efterfølgende har de så 35 minutter til at lave fadet klar.

Konkurrencen kan livestreames på Bocuse d’Ors hjemmeside. Der er præmieoverrækkelse onsdag den 30. januar.

Magnus træner til VM for kokkeelever

Mens de fleste har brugt sommeren på at holde fri og slappe af, så har Magnus Rosendahl den seneste måned trænet intenst i at lave mad, skriver TV2 Øst.

Hoteldirektør: Nye værelser vil øge kampen om kunderne

Det går stærkt med at bygge nye hoteller i København. 7.700 nye værelser er på vej, og det svarer til en vækst på ca. 40 pct.
Peter Haaber, adm. direktør i Zleep Hotels siger til DR P4 København, at det vil øge kampen om kunderne.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne