Danske forretningsdrivende kan nu give nogle af deres udenlandske kunder en endnu bedre service. I hvert fald de kunder, der er indehaver af et Diners Club- eller Discover-betalingskort.

Det sker, efter at Nets og Discover Global Network har indgået en aftale for Danmark, Norge, Sverige og Finland. Aftalen betyder, at forretningsdrivende, der har valgt Nets som kortindløser, vil kunne modtage Discover Global Networks betalingskort, heriblandt Diners Club og Discover.

”Vi ser, at den nordiske region vokser i popularitet som forretnings- og turistdestination,” lyder det fra Amy Parsons, der er senior vice president med ansvar for global acceptance i Discover.

Har du fået læst?

Regeringen vil åbne for kontantfri hoteller og restauranter

Landets hoteller og restauranter skal have lov til at sige nej tak til kontanter. I hvert fald hvis det står til regeringen, som netop har fremlagt forslaget, og det bliver modtaget med kyshånd fra HORESTA. ”Flere af vores medlemmer har efterlyst friheden til selv at vælge, hvilke betalingsmidler de modtager. Derfor har vi løbende arbejdet på at sikre denne frihed, og vi er utrolig glade for, at regeringen har lyttet. Der skal selvfølgelig stadigvæk findes et flertal i Folketinget for forslaget, men det er et vigtigt første skridt, at regeringen åbner op for det”, siger HORESTAs adm. direktør, Katia K. Østergaard.

Trend: Nu kan du betale med et smil

Den kinesiske virksomhed Alibaba lancerede i september 2018 smile to pay - en betalingsmetode udviklet af Alipay, der bygger på ansigtsgenkendelse.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne