Danske forretningsdrivende kan nu give nogle af deres udenlandske kunder en endnu bedre service. I hvert fald de kunder, der er indehaver af et Diners Club- eller Discover-betalingskort.

Det sker, efter at Nets og Discover Global Network har indgået en aftale for Danmark, Norge, Sverige og Finland. Aftalen betyder, at forretningsdrivende, der har valgt Nets som kortindløser, vil kunne modtage Discover Global Networks betalingskort, heriblandt Diners Club og Discover.

”Vi ser, at den nordiske region vokser i popularitet som forretnings- og turistdestination,” lyder det fra Amy Parsons, der er senior vice president med ansvar for global acceptance i Discover.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Disse turister bruger flest penge på restaurant

Danmark er i de senere år blevet kendt som et gourmet-land med en stribe prisvindende restauranter. Om det er restauranterne, der lokker hongkongere til, skal være usagt, men turisterne fra den særlige administrative region i Kina lægger i snit mere end nogen andre på restauranterne.

Trend: Stol på dine kunder - og spar dem for tid

I butikken The Drug Store, Tribeca på Manhattan, New York, er der hverken kø, betalingskasser eller alarmsystemer, der opfanger, hvis kunderne forlader butikken uden at betale for deres energidrik. De sender blot en sms om, hvad de har taget fra butikken, når de igen har mobilen ved hånden.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne