Når Københavns nye møde- og eventcenter HUONE Copenhagen i slutningen af foråret slår dørene op, vil mødegæsterne ikke blot kunne glæde sig til at holde møder i nye, kreative og spændende mødefaciliteter, de vil også kunne se frem til at spise mad tilberedt og udviklet af Meyers Køkken.

HUONE Copenhagen åbner i slutningen af foråret og ligger ved Amager Strand tæt på Københavns Lufthavn.

Louise Adolph, CEO HUONE Copenhagen forklarer:

”Hos HUONE Copenhagen bestræber vi os på at skabe de mest optimale rammer for vores mødegæster. Vores lokaler og koncepter er nytænkende og kreativt indrettet og kan let kan tilpasses den enkelte mødebookers behov og ønsker. Men rammerne gør det jo ikke alene, og hos HUONE ved vi, at også forplejningen spiller en afgørende rolle for mødeoplevelsen og for succesen af et møde. Internationalt arbejder”, udtaler Louise Adolph.

Nyt københavnsk kædehotel sætter navn på direktør

Louise Adolph, der siden åbningen i 2018 har været direktør for den finske møde- og konferencekæde Huones konferencecenter på Amager Strandvej, skal være hoteldirektør. Fra 1. september tiltræder hun nemlig som general manager for Ibis Styles (et varemærke under den franske hotelgigant Accor Hotels), der åbner i Ørestad med 186 værelser.

Log ind