Når Københavns nye møde- og eventcenter HUONE Copenhagen i slutningen af foråret slår dørene op, vil mødegæsterne ikke blot kunne glæde sig til at holde møder i nye, kreative og spændende mødefaciliteter, de vil også kunne se frem til at spise mad tilberedt og udviklet af Meyers Køkken.
HUONE Copenhagen åbner i slutningen af foråret og ligger ved Amager Strand tæt på Københavns Lufthavn.
Louise Adolph, CEO HUONE Copenhagen forklarer:
”Hos HUONE Copenhagen bestræber vi os på at skabe de mest optimale rammer for vores mødegæster. Vores lokaler og koncepter er nytænkende og kreativt indrettet og kan let kan tilpasses den enkelte mødebookers behov og ønsker. Men rammerne gør det jo ikke alene, og hos HUONE ved vi, at også forplejningen spiller en afgørende rolle for mødeoplevelsen og for succesen af et møde. Internationalt arbejder”, udtaler Louise Adolph.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Hoteller higede efter januar-efterspørgsel
31-01-2023
PRESSEKLIP
-
Dansk stjernekok død
31-01-2023
-
Regeringen vil afsætte 2,3 milliarder kroner til ny inflationspakke
31-01-2023
-
Stor restaurantkæde udvider bestyrelsen
31-01-2023
-
Nicolaj Møller har solgt sit dyre ur og sine smykker: Nu løfter topkokken sløret for sit nye projekt
31-01-2023
-
Anker Jørgensen, Ritt Bjerregaard og Kim Larsen kom her. Nu bliver køkkenchefen smidt ud af Danmark
31-01-2023
-
Spreder sig uden for Danmark: La Cabra henter penge og udvider i tre lande
31-01-2023
-
Ekspertgruppe tilbage i arbejdstøjet: Nu skal der findes milliarder på erhvervsstøtten
31-01-2023
-
Økonomer: Store bededag afskaffes i blinde
31-01-2023