Med et mål om i sidste ende at børsnotere Joe & The Juice skal ejerne i kapitalfondene Valedo og General Atlantic investere stort i udrulningen af kæden i USA, skriver Inside Business ifølge FødevareWatch.

Mediet erfarer fra en række kilder, at de to fonde mangler et trecifret millionbeløb for at holde Joe & The Juice på vækstsporet, og flere højtplacerede kilder internt i virksomheden bekræfter over for Inside Business, at der aktuelt er behov for omkring 200-300 mio. kr.

Kæde er først med ny teknologi

I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde. Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

Aarhus’ bedste spisesteder skal kåres

Mediet i Smag Aarhus har igen sat sig for at finde de bedste spisesteder og smagsoplevelser i byen. Der vil blive kåret vindere af Smagprisen 2018 i hele syv kategorier.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne