Kokkelandsholdet har netop sat det ledelseshold, der skal toppe sidste års flotte placering ved VM i Luxembourg, hvor holdene samlet hentede fire guld-, en sølv- og en bronzemedalje. Det nye team skal sætte kursen frem imod mere metal til Danmark ved OL for Kokkelandshold, der afvikles 14.-19. februar 2020 i Stuttgart.

Kokkelandsholdet (Junior) og Kokkelandsholdet (Senior) får Per Hallundbæk som ny team manager.  Per driver Hallundbaek Food i Odense, og har en fortid som leder af og køkkenchef på Falsled Kro. Han er ligeledes mangeårig dommer i konkurrencen Årets Kok.

Mette Gassner fra Michelin-restauranten Ti Trin Ned i Fredericia, bliver ny Assisterende Team Manager for begge hold. Mette har selv en fortid som medlem af Kokkelandsholdet, og var med til VM i Luxembourg i 2014. Herudover er hun dommer ved ”Årets Kok” og benyttes som censor.

På Cateringlandsholdet bliver Lars Brynjulf Nielsen ny Team Manager. Casper Bøgeskov er ansat som Landsholdets Kok, og får ansvaret for support til sponsorer og arrangementer. Gitte Vinther er ansat til varetagelse af sekretariat og bogholderi, hvor hun afløser Christina Wuiff.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nu åbner hotels gastronomiske fyrtårn

Indretningen af Hotel Alsiks nye restaurant, Syttende, er ganske som restaurantens køkken – helt uden dogmer. Materialer, møblement og service er af bedste kvalitet, men der er ingen krav til hverken designtradition eller ophav. Resultatet er den hyggelige minimalisme, der fremover skal være den fysiske ramme om Jesper Kochs gastronomiske vision.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne