Kokkelandsholdet har netop sat det ledelseshold, der skal toppe sidste års flotte placering ved VM i Luxembourg, hvor holdene samlet hentede fire guld-, en sølv- og en bronzemedalje. Det nye team skal sætte kursen frem imod mere metal til Danmark ved OL for Kokkelandshold, der afvikles 14.-19. februar 2020 i Stuttgart.

Kokkelandsholdet (Junior) og Kokkelandsholdet (Senior) får Per Hallundbæk som ny team manager.  Per driver Hallundbaek Food i Odense, og har en fortid som leder af og køkkenchef på Falsled Kro. Han er ligeledes mangeårig dommer i konkurrencen Årets Kok.

Mette Gassner fra Michelin-restauranten Ti Trin Ned i Fredericia, bliver ny Assisterende Team Manager for begge hold. Mette har selv en fortid som medlem af Kokkelandsholdet, og var med til VM i Luxembourg i 2014. Herudover er hun dommer ved ”Årets Kok” og benyttes som censor.

På Cateringlandsholdet bliver Lars Brynjulf Nielsen ny Team Manager. Casper Bøgeskov er ansat som Landsholdets Kok, og får ansvaret for support til sponsorer og arrangementer. Gitte Vinther er ansat til varetagelse af sekretariat og bogholderi, hvor hun afløser Christina Wuiff.

Mange vil være direktør for nyt dansk hotel

Lige nu er John Ankjær, partner i hotelrådgivningsfirmaet Telling & Nesager, midlertidig direktør på Hotel Alsik, indtil der er fundet en ny øverste chef for hotellet, skriver Standby.dk.

Ny restaurant i Carlsberg Byen åbner

Lige ved siden af de to berømte elefanter i Carlsberg Byen ligger Dipylon Hus. Dipylon Hus bliver et moderne kontorhus med åbne etager, skriver MigOgKbh.dk.

Rasmus Kofoed bliver igen coach ved Bocuse d’Or

Akademiet Bocuse d’Or Danmark endnu en gang har indgået en aftale med Rasmus Kofoed om, at han skal være coach for den danske kandidat og hermed for Ronni Vexøe Mortensen ved Bocuse d’Or 2020-2021.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne