Der er glæde at mærke bag murene på Egeskov Slot i disse dage, efter der er gjort status på det forgangne år. 2018 har nemlig været et rekordår på slottet, som er en af Fyns største turistattraktioner.

Turister har der været mange af. 275.000 af slagsen, og det er det højeste besøgstal i slottets 60 år lange historie som turistattraktion og en stigning på 11,5 procent sammenlignet med 2017. Besøgsrekorden vækker jubel hos greven på Egeskov Slot, Michael Ahlefeldt-Laurvig-Bille.

”De almindelige gæster, der besøger Egeskov, stiger støt hvert år. Derudover er det lykkedes os at lave en række arrangementer, der er blevet vildt populære. Vores lysevent Luminis er blevet rigtig stort, det samme er Heartland og julemarkedet. Så det er en kombination af at lave noget nyt, udvikle sig, forfine og investere.”

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Ny oplevelsespark bliver slaraffenland for naturelskere

På skuldrene af en mere og mere ophedet debat om bæredygtighed og ansvarlig adfærd, så de kommende generationer også kan nyde godt af naturen, åbner verdens første tema-, forlystelses- og oplevelsespark af sin art på det, der en gang var havbund og indtil for et par år siden blot var nogle flade marker uden for Ringkøbing på vejen mod Søndervig. Navnet på parken er Naturkraft, skriver EB.dk.

Tivoli Friheden får ny vild forlystelse

Den nye, store forlystelse "Hjertekig" i Tivoli Friheden er blevet så populær, at det åbner plads for en ny, stor forlystelse i Tivoli Friheden i næste sæson. Det oplyser forlystelsesparkens direktør Henrik Ragborg Olesen til Stiften.dk.

Forlystelsespark høster fornem hæder

Djurs Sommerland har rundet sommersæsonen af, men smilene er alligevel store i forlystelsesparken. Ved Park Excellence Awards 2019 afholdt af Park World Magazine i Paris høstede østjyderne to priser for forlystelsesparken, skriver TV2 Østjylland.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne