Der er glæde at mærke bag murene på Egeskov Slot i disse dage, efter der er gjort status på det forgangne år. 2018 har nemlig været et rekordår på slottet, som er en af Fyns største turistattraktioner.

Turister har der været mange af. 275.000 af slagsen, og det er det højeste besøgstal i slottets 60 år lange historie som turistattraktion og en stigning på 11,5 procent sammenlignet med 2017. Besøgsrekorden vækker jubel hos greven på Egeskov Slot, Michael Ahlefeldt-Laurvig-Bille.

”De almindelige gæster, der besøger Egeskov, stiger støt hvert år. Derudover er det lykkedes os at lave en række arrangementer, der er blevet vildt populære. Vores lysevent Luminis er blevet rigtig stort, det samme er Heartland og julemarkedet. Så det er en kombination af at lave noget nyt, udvikle sig, forfine og investere.”

Er der styr på elinstallationerne? Legelande og forlystelsesparker får besøg

Forlystelsesparker og legelande kan se frem til besøg fra Sikkerhedsstyrelsen. Sidste år gennemførte Sikkerhedsstyrelsen 100 tilsyn med elinstallationerne i forlystelsesparker og legelande. Desværre var resultaterne ikke tilfredsstillende, lyder det, og derfor har styrelsen i år valgt netop disse områder ud i forbindelse med det risikobaserede tilsyn med el.

Legoland fylder rundt

Torsdag den 7. juni er det præcis 50 år siden, at Legoland åbnede dørene for første gang. Den runde fødselsdag markeres i hele juni måned.

Sommerland med mange vækstmuligheder

Året begyndte rigtig godt for Sommerland Sjælland. Gæsterne er kommet i tusindtal, og de 19 overnatningshytter var fyldt fra dag et, skriver Sjællandske. Sidste år besøgte 168.000 gæster det populære Sommerland Sjælland, og det rimede på overskud og et ok regnskab.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne