Den danske deltagelse i Bocuse d’Or, det uofficielle verdensmesterskab for kokke, er på Finansloven. Og det er der god mening i, sagde Finansminister Kristian Jensen til DR P1 onsdag morgen.

”Danmark har en stærk, gastronomisk tradition, og den skal vi bruge, både til at få fremhævet Danmark og vores kokketradition, men også til at gøre reklame for vores land; reklame for de mange, der rejser rundt i verden for at få en oplevelse. Det betyder, at vi kan være bedre til at trække turister hertil, og bedre til at trække dygtige kokke hertil, der har lyst til at arbejde i Danmark, og dermed hæve kvaliteten af vores fødevarer.”

Han åbner også for et europamesterskab for kokke i Danmark, som han mener vil bidrage til at løfte Danmarks position som en gastronomisk supermagt.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nu åbner hotels gastronomiske fyrtårn

Indretningen af Hotel Alsiks nye restaurant, Syttende, er ganske som restaurantens køkken – helt uden dogmer. Materialer, møblement og service er af bedste kvalitet, men der er ingen krav til hverken designtradition eller ophav. Resultatet er den hyggelige minimalisme, der fremover skal være den fysiske ramme om Jesper Kochs gastronomiske vision.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne