”Dineren" i Lalandia i Rødby er ved at blive til "Sunset Boulevard": Den danske restaurantkæde har indgået en aftale med feriecentret om at rykke indenfor med sit koncept for burgere og sandwich, skriver Folketidende.

"Erfaringerne viser, at når vi giver plads til forretninger, som vores gæster kender i forvejen, er det med til at øge omsætningen", siger direktør Karsten Juhl, Lalandia Rødby og henviser til Baressos kaffebar og Bones' restaurant i Lalandia. Også i de forretninger er det Lalandias eget personale, der står for betjeningen.

Den nye Sunset Boulevard-restaurant ventes at kunne åbne i Lalandia i midten af februar. Kæden har eksisteret i over 20 år, og forretningen i Rødbyhavn bliver nummer 44.

Restaurant udvider: Københavnerspisested har fået ny vin -og madbar

På Christianshavn ligger der allerede en vin-og madbar. Den hedder Nærvær. ”Nærvær” er en reference til den stemning, som vi ønsker at genskabe, når man er sammen med sine venner eller familie. Ikke bare fysisk, men også i hjertet, fortæller Danny Diduch, der er stifter og indehaver af Nærvær til MigOgKbh.dk.

Kendt kok konsulent på den nye restaurant

I erkendelse af at restaurationsdrift ikke hører til spidskompetencerne på museet, så har Holmegaard Værk fået en af dansk madverdens store navne Torben Klitbo ind som konsulent på restauranten, skriver Sjællandske.

3F og HORESTA støtter karantæne ved svindel med kinesiske kokke

Der skal være mulighed for at give karantæner til virksomheder, der ansætter illegal arbejdskraft eller udnytter den såkaldte beløbsgrænse, der tillader virksomheder at indhente arbejdskraft fra lande uden for EU ved en månedsløn på 35.582 kroner eller derover. Sådan lyder det nu fra både fagforbundet 3F og HORESTA i Fagbladet 3F.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne