”Dineren" i Lalandia i Rødby er ved at blive til "Sunset Boulevard": Den danske restaurantkæde har indgået en aftale med feriecentret om at rykke indenfor med sit koncept for burgere og sandwich, skriver Folketidende.

"Erfaringerne viser, at når vi giver plads til forretninger, som vores gæster kender i forvejen, er det med til at øge omsætningen", siger direktør Karsten Juhl, Lalandia Rødby og henviser til Baressos kaffebar og Bones' restaurant i Lalandia. Også i de forretninger er det Lalandias eget personale, der står for betjeningen.

Den nye Sunset Boulevard-restaurant ventes at kunne åbne i Lalandia i midten af februar. Kæden har eksisteret i over 20 år, og forretningen i Rødbyhavn bliver nummer 44.

Kæde er først med ny teknologi

I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde. Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

Aarhus’ bedste spisesteder skal kåres

Mediet i Smag Aarhus har igen sat sig for at finde de bedste spisesteder og smagsoplevelser i byen. Der vil blive kåret vindere af Smagprisen 2018 i hele syv kategorier.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne